Ταυτοποιήθηκε ο «Μιχάλης» - Πήγαινε τη 12χρονη στα «ραντεβού» της φρίκης


Οι Αρχές βρίσκονται πλέον στα ίχνη του «Μιχάλη» και η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 25χρονο ανδρα με προϊστορία μαστροπείας. Ο Μιχάλης ήταν ο άνδρας ο οποίος «αλίευε» πελάτες και συνόδευε την 12χρονη στα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ την παρότρυνε να «υπακούει» μόνο σε αυτόν και τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μιχάλης ήταν εκείνος που πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει σε ραντεβού σε ξενοδοχεία ενώ εκείνη αρνούνταν. Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει μερικώς τον εν λόγω άνδρα, ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 25 χρόνων, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να κάνει… μεγάλη ζωή, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την επαγγελματική ιδιότητα και ηλικία του.

Ενδείξεις και για τρίτο άτομο – μαστροπό
Όσο οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζουν, τόσο προκύπτουν νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την ύπαρξη και τρίτου ατόμου, το οποίο λειτουργούσε ως μαστροπός της 12χρονης, κλείνοντας ραντεβού για να αποκομίζει χρηματικά ποσά.

Ο Μ.Ι. είναι ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να βρίσκει άτομα – βιαστές στο 12χρονο κορίτσι μέσω διαδικτύου, όπως αποκάλυψε το MEGA. Πρόκειται για άνδρα με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ, ο οποίος όμως, της είχε ζητήσει χρήματα για την… εξυπηρέτηση που της έκανε.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16». Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού». Είναι αρκετές φορές που το παιδί ομολογεί ότι τα όσα περνούσε την δυσαρεστούσαν. Ο Α.Μ. με τον οποίο συνομιλούσε η 12χρονη μέσω μηνυμάτων, φέρεται να ήξερε τα όσα συνέβαιναν.

Α.Μ.: Εσύ, δεν συναντήθηκε με άλλον αυτές τις μέρες;
12χρονη: Όχι.
Α.Μ.: Γιατί; Δε σε θέλει κανένας;
12χρονη: Όχι. Εγώ βαριέμαι.

Τα ρουσφέτια του Μίχου από αστυνομικούς
Στο μεταξύ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 53χρονo βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Μίχος ζητούσε «χάρες» από αστυνομικούς, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι τον επισκέπτονταν στο μαγαζί του.

Όπως αποκαλύπτεται από τους διαλόγους που είχε στο κινητό ο 53χρονος δεν δίσταζε να κρατά επαφές με αστυνομικούς αλλά και να τους ζητά ρουσφέτια.

Συνομιλία τον Σεπτέμβριο του 2021, με άτομο που έχει αποθηκευμένο στις επαφές του ως Υπασπιστή:

Μίχος: Μήπως είδες κάτι για την κλήση;

Υπασπιστής: Δεν ξέρω κανέναν εκεί. Έχουν αλλάξει όλοι.

Μίχος: Οκ.

Υπασπιστής: Αν ρωτάς τη γνώμη μου, πήγαινε να κάνεις μια ένσταση. Βέβαια αν ήμουν διοικητής θα την απέρριπτα πάλι, γνώμη μου!

Στις 25/10/2021, ο Μίχος είχε συνομιλία με τον ίδιο για μια κάρτα Δακτυλίου:

Μίχος: Σε περιμένω από το μαγαζί. Με την κάρτα δακτυλίου τι κάνουμε;

Υπασπιστής: Προς το παρόν στάση αναμονής!

Μίχος: Πότε θα περάσεις;

Υπασπιστής: Έχει λίγο πίεση η δουλειά!

Στις 2/11/2021 ο 53χρονος επανέρχεται επανήλθε με νέο μήνυμά του σχετικά με το θέμα:

Μίχος: Καλημέρα και καλό μήνα! Όλα καλά; Έχεις νέα με την κάρτα;

Υπασπιστής: Καλημέρα! Καλά. Κανένα νέο από άδεια δακτυλίου. Μετά από κάνα 20ημερο το αίτημα.

Μίχος: Οκ. Πότε θα περάσεις;

Υπασπιστής: Είμαστε λίγο πιεσμένοι από χρόνο! Θα μιλήσουμε!

Τον Νοέμβριο του 2021, σε μια επόμενη συνομιλία του Μίχου με το ίδιο άτομο, το θέμα συζήτησης είναι ένα ραντεβού στη ΓΑΔΑ:

Υπασπιστής: Χαίρεται! Αύριο ή Τρίτη πρωί μέχρι τις 09:30 σε αμφότερες περιπτώσεις θα πας στον …στη ΓΑΔΑ για το θέμα σου!

Μίχος: Όλα καλά;

Υπασπιστής: Μια χαρά!

Μίχος: Με τις κάρτες έγινε τίποτα;

Υπασπιστής: Αρνητικό

Μίχος: Οκ. Πώς θα ξέρω αν θα πάω αύριο στη ΓΑΔΑ; Αύριο μπορώ να πάω;

Υπασπιστής: Αύριο η Τρίτη. Θα περάσεις από το μαγαζί;

Εξάλλου, στις 15/10/2021 ο Μίχος ευχαριστεί για τις κάρτες και καλεί το ίδιο άτομο στο κατάστημά του: «Ευχαριστώ πολύ για τις κάρτες. Όταν μπορέσεις πέρνα από το μαγαζί να τα πούμε», του αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο 53χρονος φαίνεται να κρατά καλές επαφές με τους ανθρώπους που συνομιλεί και συχνά πυκνά να τους απευθύνει προσκλήσεις κοινωνικού περιεχομένου, όπως φαίνεται από διάλογο στις 14/12/2021:

Μίχος: Καλημέρα!!

Υπασπιστής: Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση! Δεν θα μπορέσω! Σαν να ήρθα! Καλά να περάσετε!

Μίχος: Καλημέρα. Οκ καλή δύναμη!

Την 01/01/2022, ο 53χρονος έστειλε μηνύματα για καλή χρονιά:

Μίχος: Χρόνια πολλά φίλε μου καλή χρονιά!!!

Υπασπιστής: Καλησπέρα και καλή Χρόνια!! Δεν μπόρεσα σήμερα! Ίσως αύριο να μπορέσω!
 

 vradini.gr

Από το Blogger.