Ραγδαίες εξελίξεις: «Μιλούν» τα κινητά των βιαστών της 12χρονης - Θέμα χρόνου νέες συλλήψεις


Θέμα χρόνου είναι πλέον η σύλληψη και νέων παιδοβιαστών όσον αφορά τη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, με τις απαντήσεις να κρύβονται στα κινητά των «πελατών», που ψάρευαν ο Ηλίας Μίχος και οι άλλοι φερόμενοι ως μαστροποί.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 8 άντρες, οι οποίοι φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη, είτε στον οίκο ανοχής, είτε στα αυτοκίνητά τους.

Ουσιαστικά, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 8 αυτών ανδρών και αναμένουν τα εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια, προκειμένου να τους φορέσουν χειροπέδες.
Στα κινητά οι... απαντήσεις

Κλειδί για την εξιχνίαση της φρικιαστικής υπόθεσης αποτελούν τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση των κινητών και των υπολογιστών του 53χρονου αλλά και της 37χρονης μητέρας της ανήλικης.

Την ίδια ώρα, άλλοι τρεις άνδρες που ταυτοποιήθηκαν ότι συνομιλούσαν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, παρουσιάστηκαν χθες αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για άνδρες ηλικίας 66, 57, και 48 ετών ισχυρίστηκαν ότι είχαν ανταλλάξει μηνύματα και κλήσεις με την ανήλικη νομίζοντας ότι είναι 17 χρονών.

Τα κινητά τους κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου ελέγχονται διεξοδικά.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γεγονός ότι οι εν λόγω άντρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συλληφθούν στο μέλλον.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MEGA, οι αρχές εξετάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν και εφόσον προκύψει άλλου είδους εμπλοκή θα συλληφθούν, όπως οι υπόλοιποι.

 vradini.gr

Από το Blogger.