Δύο αδέρφια μηνύουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, με συμμετοχή ακόμη και συγγενών τους!

«Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς...», καταγγέλλει ο 17χρονος αδερφός.

Μία ακόμη συγκλονιστική υπόθεση, η οποία προκαλεί αποτροπιασμό, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία μια 22χρονη κοπέλα και ο 17χρονος αδερφός της αποφάσισαν να καταθέσουν μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση κατά των ίδιων των γονιών τους!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enikos.gr, τα δύο αδέρφια καταγγέλλουν ότι ο πατέρας τους κακοποιούσε και τους δυο τους σεξουαλικά, με τη μητέρα τους να το γνωρίζει και να τον συγκαλύπτει. Αναφερόμενοι δε στις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν, σημειώνουν πως η κακοποίησή τους άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις, κατόπιν εμπλοκής γείτονά τους εκπαιδευτικού, ο οποίος ήρθε σε επαφή με το -τότε- επτάχρονο αγόρι, που τού εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι.

Μάλιστα, η λεπτομερής περιγραφή των όσων βίωναν, είναι πραγματικά ανατριχιαστική, δίνοντας την εικόνα ενός πατέρα ο οποίος, όχι μόνο βίαζε τα ίδια του τα παιδιά, αλλά τα «πάσαρε» και σε φίλους της οικογένειας!

Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο. Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας, αλλά ως μία κανονική κατάσταση!

 Από εκείνο το σημείο αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι ίδιες πρακτικές ασέλγειας και για την 11χρονη -τότε- κοπέλα, τις οποίες και περιγράφει η ίδια στη μήνυσή της. Τελικά οι γονείς πήραν διαζύγιο, το αγόρι φιλοξενείται έως και σήμερα από τον γείτονα εκπαιδευτικό, η κόρη έχει φύγει από το σπίτι και ζει μόνη της, ενώ το -ανήλικο- τρίτο παιδί της οικογένειας ζει με τη μητέρα τους.

Η 22χρονη και ο 17χρονος προχωρούν, πλέον, σε μήνυση κατά της μητέρας τους, την ώρα που εκκρεμεί σε αναμονή βουλεύματος, η δικογραφία κατά του πατέρα.
Ο πατέρας διοργάνωνε όργια με τη συμμετοχή συγγενών και οικογενειακών φίλων

Στην καταγγελία του, ο 17χρονος, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα έζησε μέσα στο σπίτι του πριν από 10 χρόνια, από τον πατέρα του αλλά και άλλα άτομα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια, τα οποία ο ίδιος ο πατέρας μου διοργάνωνε και στα οποία, αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με “πέταγε” στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά…».

Με τη μήνυσή τους, τα παιδιά υποστηρίζουν ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και ήταν αυτόπτης μάρτυρας των βιασμών τους. Συγκεκριμένα, ο 17χρονος αναφέρει σε άλλο σημείο «…με βίασε μπροστά της και εκείνη έκανε πως δεν είδε τίποτα».

Η 22χρονη καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίησή της τόσο από τον πατέρα της, όσο και από άλλους… φίλους της οικογένειας. Αναφερόμενη σε φιλικό ζευγάρι, λέει ότι «με κακοποιούσαν για πάνω από έξι χρόνια. Η δε γυναίκα, έχει πολλές φορές ασελγήσει μέσα σε βάθος τριετίας και στη μικρή μας αδελφή και έχει κακοποιήσει και βιντεοσκοπήσει και τον πρώτο από εμάς (εννοεί τον αδελφό της), αφού λάμβανε πάντα μέρος στα όργια».

newsbreak.gr

Από το Blogger.