Τρεις βιαστές της αναγνώρισε η 12χρονη, «έρχονται» νέες συλλήψεις


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία κατά τη νέα της κατάθεση στις Αρχές αναγνώρισε τρεις ακόμη βιαστές, συνεπώς και αναμένεται η σύλληψή τους.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στο βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη κατέθετε για έξι ώρες και φέρεται να αναγνώρισε τρία άτομα από μια σειρά φωτογραφιών που της παρουσιάστηκαν.

Της επιδείχθηκαν αρκετές φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και των 15 που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, ανάμεσα στους οποίους φαίνεται να είναι οι τρεις που αναγνώρισε, ενώ για τους υπόλοιπους είτε δεν θυμόταν είτε δεν ήταν σίγουρη.

Η 12χρονη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση για τον εφιάλτη που έζησε στον Κολωνό και να αναγνωρίσει τους βιαστές της μέσα από φωτογραφίες.

Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Οι ανωτέρω εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία κατάθεση το παιδί είχε αναφέρει ότι ο Ηλίας Μίχος την οδήγησε σε κάποιον οίκο ανοχής, ωστόσο αναμένονται διευκρινίσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί η ταυτοποίησή του.
 

 vradini.gr

Από το Blogger.