«Με απείλησε πως θα με βρουν σε χαντάκι, ήμουν εν βρασμώ», δηλώνει η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Η 38χρονη που προφυλακίστηκε για επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε μέσα από τη φυλακή στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ξάπλωσε και μου έλεγε πάλι τα ίδια. Αυτός μου έλεγε πάλι: «θα σε σκοτώσουν, θα σε βρούνε σε χαντάκι», δηλαδή με τρέλανε. Βγήκα εκτός ελέγχου. Και εγώ εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα, λέω: «α στο καλό», ανοίγω την τσάντα, το ξεβιδώνω, δευτερόλεπτα. Θόλωσα, έγινε εν βρασμώ, δεν ήταν ότι το είχα σχεδιάσει ή τον περίμενα να μπει στο μπάνιο να του το πετάξω. Πήρα το ρίσκο, αν με έπιανε στα χέρια του, θα με σκότωνε».

Αν και αρχικά ζητήθηκε για λόγους ασφαλείας να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ή σε άλλη φυλακή εκτός Κρήτης, εν τέλει αποφασίστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος και έτσι θα παραμείνει στο νησί. Η ίδια άλλωστε, είχε εκφράσει φόβο για τη ζωή της και στο Live News.

«Με απειλούν, μέσω τρίτων, θα πω και ονόματα αν συνεχιστεί αυτό, ότι αν προφυλακιστώ θα βάλουν κρατούμενες να με σκοτώσουν μέσα στην φυλακή. Γενικά έχουν άγριες διαθέσεις. Εγώ είμαι μία απλή γυναίκα, μάνα δύο παιδιών, η οποία στην απελπισία της και έχοντας περάσει τόσα, διέπραξε αυτό».

Το πιθανότερο είναι η 38χρονη να κρατηθεί στις φυλακές Νεάπολης σε κελί μαζί με άλλες τρεις, σκληρές κρατούμενες.

Μυστήριο η εμπλοκή κι άλλης γυναίκας στην επίθεση

Ένα νέο πρόσωπο, μία γυναίκα η οποία φέρεται να «παίζει» βασικό ρόλο στην απόπειρα κατά της ζωής του 36χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης με καυστικό υγρό, περιγράφεται στα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας ισχυρίζεται ότι ο εντολέας του έχει στην διάθεσή του στοιχεία που αποδεικνύουν ότι βρισκόταν υπό την πίεση των δύο γυναικών.

Πάντως, το όνομα της γυναίκας – μυστήριο δεν αναφέρθηκε, τουλάχιστον, κατά την διάρκεια της απολογίας της 38χρονης στον ανακριτή.

 vradini.gr

Από το Blogger.