Σάλος με την καφετέρια στην Νέα Σμύρνη που διώχνει ηλικιωμένους πελάτες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η καταγγελία ότι καφετέρια στη Νέα Σμύρνη εφαρμόζει «πολιτική» να μην δέχεται ηλικιωμένους πελάτες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη όταν ένας ηλικιωμένος θέλησε να πιει ένα καφέ στην εν λόγω καφετέρια που στεγάζεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Δυστυχώς όμως δεν έγινε «δεκτός» καθώς «δεν ταίριαζε με την πολιτική του μαγαζιού».

Ο Κ. Πιερίδης ήταν μάρτυρας του περιστατικού και έκανε γνωστό ότι συνέβη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Όπως αναφέρει ο κ. Πιερίδης ο ηλιωμένος εκδιώχθηκε από το μαγαζί, με το προσωπικό να του λέει πως «είναι πολιτική του μαγαζιού» να μην κάθονται στα τραπέζια του ηλιωμένοι.

«Καφετέρια που διώχνει ηλικιωμένους πελάτες για τη μόστρα της. Μεταμοντέρνα ευγονική, γιατί προφανώς το μαγαζί "είναι για τη νεολαία" και κάνει ηλικιακό face control, βάζοντας τους εργαζόμενους να πουν σε κόσμο "ξέρετε δεν μπορείτε να κατσετε εδώ. Είναι πολιτική του μαγαζιού".» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Πιερίδης στην ανάρτησή του.

Όπως σημείωσε, κατέληξε να φύγει κακήν κακώς από το καφέ, λαμβάνοντας ωστόσο ένα χρήσιμο μάθημα για το τι σημαίνει«μάχη με τον φασισμό κάθε μέρα».

Ολόκληρη η ανάρτηση-καταγγελία του κ. Πιερίδη:

 

 

  

vradini.gr

Από το Blogger.