Μας κορόιδευε ο πατέρας Αντώνιος όταν έλεγε ότι… έπεσε από τα σύννεφα; Το έγγραφο που τον «καίει»

Εξοργισμένος και αγανακτισμένος δήλωνε πριν μερικές ημέρες ο πατήρ Αντώνιος, όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μέσα στην Κιβωτό του Κόσμου, από παιδιά που φιλοξενήθηκαν σε δομές.

Ο ίδιος δήλωνε ότι έπεφτε από τα σύννεφα, ότι πρώτη φορά άκουγε κάτι τέτοιο και ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιον που θα έκανε τέτοια καταγγελία: «Είμαι θυμωμένος και αγανακτισμένος. Δεν πηγαίνει το μυαλό μου σε κάποιον. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα» δήλωνε στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, ένα έγγραφο-ντοκουμέντο «καίει» τον ιδρυτή της ΜΚΟ, καθώς πρόκειται για επιστολή που εστάλη στον γενικό διευθυντή όλων των δομών της «Κιβωτού του Κόσμου» και ενημέρωνε για περιστατικά κακοποίησης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αταίριαστοι» ήταν 12 Αυγούστου όταν την συγκεκριμένη επιστολή υπέγραψαν και απέστειλαν στον διευθυντή οκτώ εργαζόμενοι της δομής στον Βόλο. Οι εργαζόμενοι ενημέρωναν ότι υπάρχει σοβαρότατη καταγγελία για άσκηση σωματικής βίας από συγκεκριμένο υπάλληλο στη δομή και καλούσαν τον γενικό διευθυντή να διερευνήσει άμεσα το περιστατικό. Επιπλέον, καλούσαν τον διευθυντή να ενημερώσει τον πατέρα Αντώνιο προκειμένου να απομακρυνθεί ο υπάλληλος από την δομή.

Είναι δυνατόν ο ίδιος να μην είχε ενημερωθεί για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό;

newsbreak.gr
 

Από το Blogger.