Με… σωματοφύλακες κυκλοφορούσε ο π.Αντώνιος

Σε βολές κατά ριπάς έχουν εξελιχθεί οι αποκαλύψεις για τα όσα φρικτά και αδιανόητα συνέβαιναν στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» και για την εμπλοκή σε αυτά του ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

Μέσω των καταγγελιών που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στις Αρχές (και συνεχίζουν να γίνονται με αυξανόμενο ρυθμό), το προφίλ του π.Αντώνιου συνεχώς «εμπλουτίζεται» με νέες πληροφορίες.

Οι σωματοφύλακες

Μια από αυτές τις πληροφορίες κάνει λόγο για άτομα, πρώην φιλοξενούμενους των δομών της «Κιβωτού», οι οποίοι είχαν αναλάβει το ρόλο της ασφάλειας του επικεφαλής της ΜΚΟ, δηλαδή ενεργούσαν σαν… σωματοφύλακές του!

Σύμφωνα με το Mega, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν πάει στις δομές από κακοποιητικά περιβάλλοντα και όταν μεγάλωσαν παρέμειναν στην «Κιβωτό» ως εργαζόμενοι και μάλιστα «ειδικού» ρόλου, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είχαν σκληρή συμπεριφορά απέναντι στα φιλοξενούμενα παιδιά.

Το προφίλ

Με βάση τα όσα περιγράφονται και μέχρι στιγμής συνθέτουν το προφίλ του π.Αντώνιου, φαίνεται πως είχε έναν συγκεκριμένο τρόπο που κινούνταν.

Ήθελε να έχει μια κουστωδία γύρω του, ήθελε να εξουσιάζει, ήθελε να τον αποκαλούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μέσα σε όλη αυτή την εικόνα που πλάσαρε, ήθελε να υπάρχουν κοντά του ως σωματοφύλακες συγκεκριμένα άτομα.

 

newsbreak.gr

Από το Blogger.