Με πάρτι για ηλικιωμένους επιχειρεί τη ρελάνς τώρα η καφετέρια στην Νέα Σμύρνη!

Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών στα social media για την καφετέρια που έδιωχνε ηλικιωμένους πελάτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν αρκέστηκε στη δημόσια συγγνώμη αλλά διοργανώνει πάρτι αποκλειστικά για ηλικιωμένους!

Όπως έγινε γνωστό, από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Ο σάλος - που δεν λέει να κοπάσει - για την καφετέρια, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν ένας ηλικιωμένος θέλησε να πιει έναν καφέ. Δυστυχώς όμως δεν έγινε «δεκτός» καθώς όπως του είπαν... «δεν ταίριαζε με την πολιτική του μαγαζιού». Η γνωστοποίηση του περιστατικού μέσα από τα social media προκάλεσε όπως ήταν φυσικό σάλο με τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για πρωτοφανή ηλικιακό ρατσισμό και ντροπιαστικές ενέργειες.

Ο μάρτυρας του περιστατικού

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Πιερίδης ήταν μάρτυρας του περιστατικού και έκανε γνωστό ότι συνέβη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Όπως αναφέρει ο κ. Πιερίδης ο ηλιωμένος εκδιώχθηκε από το μαγαζί,με το προσωπικό να του λέει πως «είναι πολιτική του μαγαζιού» να μην κάθονται στα τραπέζια του ηλιωμένοι.

Όπως σημείωσε, κατέληξε να φύγει κακήν κακώς από το καφέ, λαμβάνοντας ωστόσο ένα χρήσιμο μάθημα για το τι σημαίνει«μάχη με τον φασισμό κάθε μέρα».

Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη:

 

vradini.gr

Από το Blogger.