Στη φυλακή και ο Βούλγαρος ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Άλλος ένας ανήλικος κατηγορούμενος στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία του στον Ανακριτή Ανηλίκων.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, είναι ο έκτος που κρίθηκε προφυλακιστέος για τα άγρια βασανιστήρια που κατήγγειλε ότι υπέστη ο 15χρονος και δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο ανήλικος, που είναι βουλγαρικής καταγωγής, πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του.

Μετά την απολογία του ο ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την προφυλάκισή του για την υπόθεση.

Η συγκλονιστική κατάθεση του 15χρονου

Σοκ, φρίκη και οργή προκαλούν οι περιγραφές του 15χρονου για τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια των 8 σάτυρων συμμαθητών του στο σπίτι - κολαστήριο στο Ίλιον.

Το παιδί προχωρώντας σε ανατριχιαστικές μαρτυρίες, κατέθεσε πως ξεκίνησε το μαρτύριο, ποια παιδιά τον ανάγκαζαν σε τρομερά βασανιστήρια, δίνοντας τα ονόματά τους, καθώς και πως αποκαλύφθηκαν όλα.

Την ίδια στιγμή και ενώ ο «εγκέφαλος» των φρικιαστικών πράξεων φέρεται να διαφεύγει στην Αλβανία, τέσσερα κορίτσια έχουν ήδη μπει στο «κάδρο» των Αρχών. Πρόκειται για έφηβες, που δεν συμμετείχαν στον ομαδικό βιασμό, αλλά ήταν παρούσες σε αυτόν.

«Έκλαιγα τα βράδια μόνος μου, δεν θέλω να τους δω μπροστά μου»

«Όταν μιλούσα με τους γονείς μου και πήγαινα να μιλήσω για αυτά τα θέματα, ένιωθα μια θολούρα στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να τα θυμηθώ καλά και όταν μιλούσα με τους γονείς μου ένιωθα ένα κόμπο εδώ μέσα μου και δεν μπορούσα... Κάποια βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ επειδή το σκεφτόμουν και έκλαιγα μόνος μου τα βράδια, γιατί σκεφτόμουν αυτό το θέμα και αυτά. Γενικά ένιωθα άγχος και νευρίαζα με τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη την στιγμή και γενικά αυτή τη στιγμή δεν θέλω ούτε να τους δω μπροστά μου, γιατί δεν ξέρω με τι ύφος θα τους δω»...

Με αυτά τα λόγια - γροθιά στο στομάχι ο 15χρονος από το Ίλιον που έπεσε θύμα ομαδικού, συστηματικού βιασμού από οχτώ σάτυρους συμμαθητές του, περιγράφει τα συναισθήματά του για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια τους.

«Τους πίστευα»

«Εγώ σταμάτησα να κάνω παρέα μαζί τους. Και πιστεύω ότι αν δεν σταμάταγα, θα συνεχιζόταν. ..Τους το είχα πει και τους το είχα συζητήσει ότι αυτό με κάνει να νιώθω άβολα και δεν μου αρέσει καθόλου και να το σταματήσουν. Αυτοί παρόλα αυτά δεν άκουγαν και μου έλεγαν "εντάξει τελευταία φορά το κάναμε και δεν θα ξαναγίνει, δεν θα ξαναγίνει". Εγώ τους πίστευα γι' αυτό πήγαινα ξανά εκεί πέρα», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο 15χρονος.

«Στην αρχή μόλις ξέκοψα από την παρέα μου... με κορόιδευαν στο σχολείο και με έλεγαν ξε...μπροστά στους συμμαθητές μου», είπε το παιδί, αναφερόμενος και στο άγριο μπούλινγκ που υπέστη.

«Μου έλεγαν: ''Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι''. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», αποκάλυψε ο 15χρονος για τους βιασμούς.

«Δεν μπορούσα να ανασάνω»

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».

«Με παίρνανε σηκωτό και με πήγαιναν από το καναπέ στο κρεβάτι στο δωμάτιο. Τους έλεγα δεν θέλω, μ' έπαιρναν, με σήκωναν και με πήγαιναν εκεί πέρα. Φώναζα και όταν φώναζα μου έβαζαν ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Και να ακουστώ στους γονείς του Κ... Και μάλλον γι' αυτό μου το έβαζαν το μαξιλάρι για να μην ακουστώ στους γονείς του Κ...στο διπλανό σπίτι».

«Θες κι εσύ;»

«''Θες κι εσύ;'', ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια», είχε ακόμη πει ο 15χρονος στις Αρχές, αποκαλύπτοντας δε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν».

«Τώρα θα σου δείξω εγώ»

«Του έλεγα ότι “δεν μπορώ να πάρω ανάσα άφησέ με δεν μπορώ δεν μπορώ” και το

έκανε επειδή είχε νεύρα. Επειδή κατά λάθος όταν κούνησα το χέρι μου για να ξεφύγω, του έβγαλα κατά λάθος τα γυαλιά, νευρίασε και λέει “τώρα θα σου δείξω εγώ” και με έπιασε κεφαλοκλείδωμα».

Το... σβησμένο βίντεο

«Και αυτό το βίντεο ο Μ... δεν το έχει, το είχε στείλει στον Σ... μπορεί να το είχε στείλει και σε κανέναν άλλο, αλλά το έχει σβήσει από παντού. Θέλει να μην υπάρχει βίντεο που να φαίνεται αυτός. Είναι το μοναδικό βίντεο που φαίνεται αυτός και το έχει σβήσει από παντού.»

«Επέμεναν ότι δεν θα το ξανακάνουν»

«Μου είχαν ορκιστεί, όταν έφυγα από την παρέα ορκίστηκαν, ότι δεν θα... ότι έκαναν βλακεία που έφυγα από την παρέα και να' ρθω ττίσω στην παρέα γιατί δεν θα το ξανακάνουν. Επέμεναν δηλαδή ότι δεν θα το ξανακάνουν και με ήθελαν πίσω στην παρέα».

 vradini.gr

Από το Blogger.