Κατερίνα Καινούργιου: «Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ»

Άκρως επηρεασμένη από το θρίαμβο του Λιονέλ Μέσι αποδείχθηκε υποσυνείδητα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όπως εξομολογήθηκε πως τον είδε στο όνειρό της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου ξεκίνησε με αφορμή το όνειρο του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος είδε στον ύπνο του την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, μοιράστηκε το όνειρό της, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος την είχε ερωτευτεί σφοδρά και την πολιορκούσε ενώ έμενε και δίπλα της. Μάλιστα εκείνη του έλεγε ότι δεν θέλει να προχωρήσουν επειδή είναι παντρεμένος κι εκείνος της έλεγε πως έχει χωρίσει αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί η είδηση. 

«Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό είδα στον ύπνο μου τον Μέσι και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός να απαντά: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ναι» είπε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε γέλια.

 

newsbreak.gr

Από το Blogger.