«Δεν θυμάμαι αθλητές να αγωνίζονται με θρόμβους αίματος και να μας λένε ότι αυτό είναι φυσιολογικό»!

Ο καρδιολόγος, Peter McCullough, μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον και στο Fox News για τους αθλητές που καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλον, μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά της Covid-19 είπε ότι «Δεν θυμάμαι αθλητές να αγωνίζονται με θρόμβους αίματος και να μας λένε ότι αυτό είναι φυσιολογικό»!

Ο γνωστός καρδιολόγος αναφέρθηκε στις παρενέργειες των εμβολίων και την προσπάθεια των αμερικανικών υπηρεσιών να τις εμφανίσουν ως «κανονικές» και ότι όλοι μπορούν να ζουν με αυτές.

Με αφορμή την κατάρρευση του παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Damar Hamlin, σημειώνεται ότι το 95% των αθλητών του NFL έχει εμβολιαστεί. 


«Είναι βλάβη της καρδιάς. Η βλάβη της καρδιάς σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ασυμπτωματική και η αρχική εμφάνιση μπορεί να είναι η καρδιακή ανακοπή. 

 Υπάρχουν και άλλα πράγματα με διαφοροποιήσεις, γενετικές καρδιακές ανωμαλίες, καρδιακές αρρυθμίες, υπερτροφική  μυοκαρδιοπάθεια, ένας τύπος αλληλεπίδρασης  νωτιαίου μυελού με την καρδιά, αλλά νομίζω ότι η κύρια ανησυχία εδώ είναι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο.

Δεδομένου ότι ο απόλυτος  αριθμός των καρδιακών περιστατικών μεταξύ των νέων ανθρώπων, είναι δραματικά αυξημένος σε όλη την Δύση και το CDC από όσο ξέρω, δεν ήταν αρκετά ειλικρινές για να το αντιμετωπίσει αυτό.

Δεν θυμάμαι αθλητές να αγωνίζονται με θρόμβους αίματος. Μου φαίνεται ότι  προσπαθούν να μας πουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό, οι νεαροί αθλητές να έχουν απειλητικούς για την ζωή τους θρόμβους αίματος;

Δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε τις υπηρεσίες μας να  κάνουν κανονικές τις παρενέργειες. Ο FDA αναφέρει ότι τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδα και καρδιaκές βλάβες.

Μελέτες από αυτοψίες δείχνουν ότι μπορεί να γίνει  -και είναι θανατηφόρο. Το ίδιο ισχύει για τους θρόμβους  αίματος και τις νευρολογικές βλάβες. Οι υπηρεσίες μας θα πρέπει να προστατεύουν την υγεία των Αμερικανών και η ασφάλεια είναι η Νο1 δουλειά μας».

Μια πολύ ανησυχητική αποκάλυψη έκανε πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Μοριακός Βιολόγος  Παναγιώτης Πολυκρέτης, αναφορικά με τα εμβόλια κατά της covid-19, όπου είπε ότι μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1101 θανάτους αθλητών, όσους είχαμε όλους μαζί την περίοδο 1966-2004.

Δηλαδή οι θάνατοι σε αθλητές μέσα σε ένα έτος που έλαβαν χώρα οι μαζικοί, αναγκαστικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19, ήταν ίσοι σε αριθμό με τους θανάτους μία περιόδου 38 ετών, όπου φυσικά δεν υπήρχαν αυτοί οι εμβολιασμοί.

Tα νούμερα δεν λένε ψέματα ποτέ. Κάτι συμβαίνει και πρέπει να διερευνηθεί άμεσα και επιμελώς.

Ο κ. Πολυκρέτης έκανε ειδική μνεία και στο «θανατικό που παρατηρείται στους αθλητές γιατί  για πρώτη φορά πάλι στην βιβλιογραφία την επιστημονική γράφτηκαν αυτά τα δεδομένα (σ.σ. τα νεότερα δεδομένα)».

«Από τον Γενάρη του 2021 έχουν πάθει καρδιακή ανακοπή 1598 αθλητές, οι 1101 εκ των οποίων πεθάναν. Και συγκρίνουμε αυτό τον αριθμό με μια δημοσίευση που έγινε το 2006 και καταμετρούσε τους αθλητές που πάθανε καρδιακές προσβολές από το 1966 μέχρι το 2004.

Πεθάναν 1100 άτομα, ο ίδιος αριθμός, δηλαδή που μας κάνει ένα μέσο όρο 29 ατόμων το χρόνο». Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σε ένα χρόνο είχαμε τον ίδιο αριθμό θανάτων σε διάστημα 38 ετών, όπως είπε.

Ο μοριακός βιολόγος εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ τον παραπάνω απολογισμό (θανάτους) λέγοντας:

«Για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να σπάσει ένα νύχι και να βγει ένα ρεπορτάζ  δύο σελίδων και εδώ πέρα βλέπουμε 1101 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους σε δύο χρόνια και δεν έχει γραφτεί τίποτα!».

Ο επιστήμονας κλείνει την αναφορά του στους θανάτους που έχουν παρατηρηθεί την τελευταία διετία ως εξής: «Βλέπουμε άτομα, τα οποία πεθαίνουν και είναι άκρως υγιείς». Και εστιάζει στο ότι πρόκειται για αθλητές, την «προσωποποίηση της υγείας».

pronews.gr

Από το Blogger.