Σοκ! Μαθητές σε δημοτικό της Λαμίας έβαλαν ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους!

Σάλο και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση πως μαθητές δημοτικού αποκάλυψαν πως ήθελαν να κάνουν κακό σε συμμαθητή τους γι’ αυτό του έβαλαν ποντικοφάρμακο στο νερό του με σκοπό να τον δηλητηριάσουν!

Σύμφωνα με το lamianow.gr, πριν από λίγες ημέρες το θύμα έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Μάλιστα, ο δάσκαλος του το προέτρεψε να πιει άλλο και να πάει στη βρύση του σχολείου.

Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη  εξομολογήθηκε στη μητέρα του μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

Η μητέρα ειδοποίησε την οικογένειά του μικρού που είχε πιει το νερό και αμέσως οι γονείς κινητοποιήθηκαν και μετέφεραν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τρεις ημέρες. Ευτυχώς, το παιδί είναι εκτός κινδύνου καθώς η ποσότητα του φαρμάκου που μπήκε στον οργανισμό του δεν ήταν ικανή να του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται όταν τα μικρά παιδιά ρωτήθηκαν «γιατί» έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους. Η απάντηση τους ήταν: «Γιατί θέλαμε να του κάνουμε κακό».

 newsbreak.gr

Από το Blogger.