Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 14χρονης φιλοξενούμενης σε δομή της Νέας Σμύρνης.

Μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ο τρίτος άνδρας που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ο 24χρονος σήμερα, πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Eλλάδιος Σπηρλιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να είπε πως η 14χρονη είχε δηλώσει πως έχει ανάγκη από χρήματα και εκείνος προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

«Όλα γίνονταν με τη συναίνεσή της»

«Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε…όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε» είπε συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος.

Και συνέχισε: «Την επόμενη ημέρα μας έπιασαν στο μετρό «Αγία Μαρίνα» όπου είχαμε δώσει ραντεβού με την 14χρονη για να πάμε Ελευσίνα να αράξουμε».

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος – πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» είχε καταγγείλει τις συνθήκες στη δομή και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Μαζί με τον 29χρονο σήμερα θα απολογηθούν, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στη δομή που τη φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν. Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

 ethnos.gr

Από το Blogger.