Αγνοούνται ακόμα 35 άνθρωποι, ηλικίες 23-24 ετών, στο «τρένο του τρόμου» – Φόβοι ότι χάθηκαν μέσα στις φλόγες των Τεμπών

Μια τραγική πτυχή της τραγωδίας των Τεμπών αποκαλύπτεται όσο περνά η ώρα: Το 75% των θυμάτων ήταν ηλικίας μέχρι 23 -24 ετών και αγνοούνται ακόμα 35 άτομα!

Με βάση τη σύγκριση των εισιτηρίων που κόπηκαν και εκείνους που έχουν ήδη βρεθεί μετά την τραγωδία, αγνοούνται 35 άνθρωποι, θυσία στο κυβερνητικό «πάμε κι όπου βγει», τον σταθμάρχη που ήταν μετακλητός από το υπουργείο Παιδείας, τα «αρχαία» τρένα, την διάλυση του σιδηροδρομικού δικτύου επί της νυν κυβέρνησης που παραπέμφθηκε στο ευρωδικαστήριο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κλπ. κλπ.

Οι 35 άνθρωποι δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά. Ούτε στη λίστα με τους επιζώντες αλλά ούτε στη λίστα με τους νεκρούς.

 

Όλοι εύχονται οι εκτιμήσεις αυτές για τους 35 αγνοούμενους, να μην είναι σωστές να έχουν καταφέρει να διαφύγουν από την πύρινη κόλαση και να μην έχουν εμφανιστεί ακόμα.

Η εμπορική αμαξοστοιχία που κινείται προς τη Λάρισα και η επιβατική που έχει ξεκινήσει στις 19:22 από τη Αθήνα, βρίσκονται στην ίδια γραμμή μετά το τραγικό λάθος του σταθμάρχη Λάρισας.

Τρέχουν με ταχύτητα 166 χλμ/ώρα και βρίσκονται στην ίδια γραμμή για περίπου 12 λεπτά και για απόσταση μόλις 18 χιλιομέτρων.

Η σύγκρουση είναι ισχυρή και τα πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας παίρνουν φωτιά και εκτροχιάζονται.


pronews.gr


Από το Blogger.