Ο προπονητής-βιαστής ταεκβοντό πήγαινε διακοπές με γονιό θύματος

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι καταγγελίες για τον 44χρονο προπονητή του ταεκβοντό από την Ηλιούπολη που βίαζε τουλάχιστον πέντε ανήλικες μαθήτριες του μέσα στο γυμναστήριο-κολαστήριό του.

Ο προπονητής, ο οποίος κρατείται, πήρε σήμερα προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή για τις φρικτές πράξεις σε βάρος των αθλητριών του.

Ήδη πέντε κορίτσια έχουν καταγγείλει και καταθέσει σε βάρος του 44χρονου που είχε χτίσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη και του πετυχημένου επαγγελματία, ο οποίος ωστόσο απειλούσε τα θύματά του ότι θα τους κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει, στην περίπτωση που αποκαλύψουν τα όσα φρικτά τους έκανε.

Οι νέες μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν το απύθμενο θράσος του προπονητή, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να πηγαίνει διακοπές με γονιό κοριτσιού, το οποίο τον κατήγγειλε σήμερα για βιασμό.

Μια πρώην αθλήτρια μιλά για τα όσα είδε και έζησε όσο βρισκόταν στη σχολή, ενώ γείτονες και φίλοι του 44χρονου αναφέρονται στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του, καθώς και τότε απειλούσε ότι θα της κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει.

 «Χαμηλών τόνων, δεν έμπαινε στα αποδυτήρια»

Στο μεταξύ, σοκάρει η μαρτυρία πρώην αθλήτριάς του, η οποία αναφέρει ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν έμπαινε στα αποδυτήρια των κοριτσιών και των αγοριών.

«Ήταν χαμηλών τόνων, δεν έμπαινε στα αποδυτήρια ούτε των αγοριών ούτε των κοριτσιών», σημειώνει πρώην αθλήτρια στη σχολή του προπονητή τακεβοντό, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» του Alpha. «Η πόρτα του γραφείου ήταν ορθάνοιχτη πάντα είτε υπήρχε κόσμος είτε όχι», σημείωσε η νεαρή κοπέλα, εικάζοντας ότι πιθανότατα γνωρίζει τα τρία από τα πέντε κορίτσια που καταγγέλλουν τον 44χρονο για βιασμό.

Παράλληλα, η κοπέλα ανέφερε ότι η συμπεριφορά του κατηγορούμενου ήταν ίδια προς όλους, χωρίς να είναι αυστηρός ή τρυφερός με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. «Δεν είχε περίεργη συμπεριφορά», είπε η νεαρή.

Την ίδια στιγμή η νεαρή γυναίκα τόνισε ότι όσα αγόρια ή κορίτσια έκαναν πρωταθλητισμό περνούσαν αρκετές ώρες με τον προπονητή, έως και 5 την ημέρα, ειδικά πριν τους αγώνες.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις που είχε αναπτύξει ο ίδιος με οικογένειες αθλητριών, η νεαρή ανέφερε ότι υπήρχαν τέτοιες σχέσεις με όσα παιδιά έκαναν πρωταθλητισμό. Η πρώην αθλήτρια στη σχολή του προπονητή Ταεκβοντό επεσήμανε παράλληλα ότι πολλά παιδιά, ιδιαίτερα τα μεγαλύτερα, ηλικίας 16-17 ετών, έφυγαν από τη σχολή λόγω πανελληνίων και σπουδών.

Η κοπέλα έσπευσε τέλος να δηλώσει:

«Δεν θεωρώ ότι δεν ισχύουν (σ.σ τα όσα καταγγέλλονται), γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω κανένα κορίτσι το οποίο λέει ότι τού συνέβησαν αυτά τα πράγματα. Πλέον σε αυτό τον κόσμο που ζούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν. Εγώ αυτό που είπα είναι ό,τι έβλεπα μέσα στη σχολή το χρονικό διάστημα που βρισκόμουν εκεί και ότι δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Τώρα το αν είναι αλήθεια ή είναι ψέματα, αυτό θεωρώ είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης». Η νεαρή τονίζει παράλληλα: «Θα ευχόμουν να γυρνούσα τον χρόνο να αντιληφθώ ή να δω κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει αυτά τα κορίτσια ή να αποτρέψω κάποια κίνηση αν όντως είχε συμβεί».

Προφίλ καλού οικογενειάρχη

Γείτονας που γνωρίζει αρκετά τον 44χρονο προπονητή δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος είχε το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, γείτονα και φίλου.

Κρίνοντας τα πιτζάμα πάρτι και την διανυκτέρευση σε μια σχολή πολεμικών τεχνών είπε ότι αυτά ήταν αχρείαστα και ότι ο ίδιος σαν πατέρας δεν θα επέτρεπε ποτέ στο παιδί του να συμμετάσχει σε κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τις σχέσεις του προπονητή με τις οικογένειες των αθλητών και των αθλητριών του ο φίλος του κατηγορούμενου λέει: «Πήγαινε διακοπές με γονέα ενός εκ των κοριτσιών που έκανε τις καταγγελίες».

Ωστόσο, το προφίλ του καλού οικογενειάρχη που ήθελε να εμφανίζει ο 44χρονος έρχεται να διαλυθεί από κάποιους άλλους γείτονες του προπονητή οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρωταγωνιστής περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην γυναίκα του.

Ο προπονητής είχε πάει στο σπίτι της γυναίκας, όπου διέμενε με το παιδί τους, έσπασε τα πράγματα και λίγο αργότερα επέστρεψε με καραμπίνα απειλώντας ότι θα κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει. «Μπείτε μέσα μην γίνει κανένα κακό», φέρεται να είπε ο 44χρονος σε γείτονα που επικοινώνησε μαζί του. Όπως ήταν φυσικό οι περίοικοι κλειδώθηκαν στα σπίτια τους και κάλεσαν την αστυνομία. «Έως τότε δεν υπήρξε τέτοια συμπεριφορά», σημείωσε γείτονας του κατηγορούμενου.

Να αναφέρουμε ότι η απειλή του περί αυτοκτονίας δεν έγινε μόνο σε βάρος της πρώην γυναίκας του αλλά και σε ένα από τα πέντε κορίτσια που τον έχουν καταγγείλει για βιασμό.

vradini.gr

Από το Blogger.