Ξέσπασμα από τον πατέρα του προπονητή ταεκβοντό:«Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του προπονητή ταεκβοντό ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριές του.

«Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω» ξεσπά πατέρας αθλητή μιλώντας για την ειδεχθή υπόθεση του προπονητή στην Ηλιούπολη.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Live News», ο κ. Γιώργος ανέφερε πως δεν τον εκπλήσσουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του προπονητή.

Ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο προπονητή, επειδή ο κατηγορούμενος, όπως λέει, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει.

«Δεν με εκπλήσσει τίποτα, ήταν αναμενόμενο. Όταν οι γονείς δεν προσέχουν τα παιδιά τους ή τα αφήνουν ανεξέλεγκτα, τα αποτελέσματα είναι αυτά» υποστήριξε.

«Όποιο κορίτσι έκανε καλά την άσκηση ή την επίδειξη τα ακουμπούσε» περιγράφει και ξεσπά: «Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω».

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους» κατέληξε ο πατέρας του αθλητή.

Τι λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, συνολικά ερευνώνται πέντε υποθέσεις κακοποίησης αθλητριών από τον προπονητή τάε κβο ντο.

«Με βάση τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες οι οποίες κακοποιήθηκαν από την ηλικία των 12 μέχρι τα 16. Ελπίζουμε να μην βγουν και άλλες κοπέλες αφού και εφόσον δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Και οι 5 κοπέλες θεωρούν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να κακοποιεί ακόμα και σήμερα άλλα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Δημογλίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, απαντώντας στο ερώτημα πώς γίνεται ένα παιδί να μην καταλαβαίνει ότι κακοποιείται, εξήγησε ότι οι άνθρωποι που προβαίνουν σε βιασμούς δεν το κάνουν ξαφνικά μία μέρα αλλά το δημιουργούν σιγά σιγά. «Δεν υπάρχει κανόνας για το πότε πρέπει να μιλήσουν τα θύματα» υπογράμμισε η Κωνσταντία Δημογλίδου.

 vradini.gr

Από το Blogger.