Προπονητής ταεκβοντο: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί

Μέχρι και την σύλληψή του ο προπονητής ταεκβοντό από την Ηλιούπολη φέρεται να βίαζε μια 15χρονη αθλήτρια. Η ΕΛ.ΑΣ συλλέγει στοιχεία από υπολογιστές και κινητά για να ξετυλίξει το κουβάρι της αρρωστημένης δράσης του.

Ο 44χρονος προπονητής προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για 5 βιασμούς ανηλίκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πράξεις του προπονητή ταεκβοντό ήταν βάναυσες και επώδυνες για τα θύματά του, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του με σκοπό να τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο 44χρονος προπονητής επί 7μιση ώρες προσπαθούσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι είναι αθώος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αλλά έκανε λόγο για σχέσεις με τις ανήλικες αθλήτριες.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 44χρονου προπονητή ταεκβοντο από την Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη την 21-3-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμούς κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ενηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για τον: ΔΑΤΣΙΟ Άρη του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Φόβος πως υπάρχουν και άλλα θύματα βιασμού

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο προπονητής ταεκβοντό προέβαινε στις ανάλογες πράξεις από το 2009 μέχρι και το 2020 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί. Σημειώνεται πως με βάση τις νέες καταθέσεις των κοριτσιών, οι οποίες και είναι ενήλικες πλέον, ο 44χρονος προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ακόμη ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών λίγες μέρες πριν από τη σύλληψή του από τις Αρχές.

Είχε νοσηλευτεί στο «Δαφνί»

Μετά και το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπου και εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του -πιθανότατα- υπό την επήρεια αλκοόλ με δύο μαχαίρια απειλώντας τη για τη ζωή της, ο 44χρονος νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα «Δαφνί» με τη γνωμάτευση των γιατρών να αναφέρει ότι δεν έχρηζε αναγκαστικής νοσηλείας. Μετά και τη σύντομη παραμονή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε ώστε να δικαστεί στο αυτόφωρο. 

 vradini.gr


Από το Blogger.