«Μετά την έναρξη των εμβολιασμών κατά Covid μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν εκατοντάδες άνθρωποι και το έκρυψαν λόγω συμφέροντος»

Ο έγκριτος και διάσημος καρδιολόγος, Peter McCullough, αποκαλύπτει ότι οι παρενέργειες μετά από τους πρώτους μαζικούς εμβολιασμούς, αγνοήθηκαν και απεκρύβησαν από την FDA και το CDC λόγω σύγκρουσης συμφερόντων παρά το γεγονός ότι τις πρώτες ημέρες είχαν ήδη πεθάνει 182 άνθρωποι!

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Έχουμε μια κατάσταση όπου έχουν υπάρξει άνευ προηγουμένου παρενέργειες, αναπηρίες και θάνατοι μ’ αυτά τα εμβόλια.

Ως γιατρός, παρακολουθώ και διαχειρίζομαι ασθενείς που υφίστανται παρενέργειες από το εμβόλιο, αναπηρίες και, δυστυχώς, αντιμετωπίζω οικογένειες των οποίων οι αγαπημένοι πέθαναν μετά το εμβόλιο.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2021, το αμερικανικό σύστημα αναφοράς παρενεργειών από εμβόλιο (VAERS) είχε ήδη καταγράψει 182 θανάτους με το εμβόλιο του covid-19. Αυτό συνέβη στην πραγματικότητα μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Όλο το σύστημα, για όλα μαζί τα εμβόλια, για κάθε περασμένη χρονιά, κατά κανόνα φτάνει στους περίπου 150 θανάτους. Μπορεί να πεθάνουν άνθρωποι από οξείες αλλεργικές αντιδράσεις σε ευρέως χορηγούμενα εμβόλια.

Αλλά με 182 (θανάτους) βρισκόμασταν (ήδη) πάνω από τη γραμμή… Το πρόγραμμα συγχορηγήθηκε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα, όχι από μια ξεχωριστή επιτροπή χορήγησης εμβολίων ή οργανισμό, αλλά συγχορηγείται από την FDA και το CDC.

Καμία από αυτές τις 2 υπηρεσίες δεν διαθέτει καμία ιστορική εμπειρία στο να χορηγεί μια μεγάλη εμβολιαστική εκστρατεία -ούτε και θα ‘πρεπε.

Λόγω σύγκρουσης συμφερόντων, κανένας από αυτούς τους οργανισμούς δεν επρόκειτο ποτέ να σταματήσει αυτήν την εκστρατεία για (λόγους) ασφάλειας!

Κι όταν θα έβλεπαν ένα σήμα, όπως είδαμε στις 22 Ιανουαρίου 2021, το πρόγραμμα θα ‘πρεπε να ‘χει διακοπεί προσωρινά αμέσως για να ανακαλύψουμε γιατί πέθαιναν άνθρωποι μετά το εμβόλιο».

 

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν μία ή δύο φορές το 2021 και στη συνέχεια υπέφεραν από τις παρενέργειες. 

 «Όσο περισσότερες ενέσεις κάνετε, τόσο περισσότερες παρενέργειες έχετε και τόσο μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι παρουσιάζονται», είπε ο McCullough.

Ο καρδιολόγος κάλεσε τους ανθρώπους να σταματήσουν να εμβολιάζονται. Συνέστησε επίσης στους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί καθώς ορισμένες επιπλοκές αντιμετωπίζονται εύκολα:

«Το κοινό έκανε ό,τι του έλεγαν να κάνει… Έκαναν τα εμβόλια νωρίς.

Πολλοί άνθρωποι νωρίς μέσα στο 2021 έκαναν 1 ή 2 εμβόλια, έπειτα έμαθαν για την ασφάλεια όπως όλοι μας και δεν έκαναν άλλα.

Το 1ο σημείο είναι ότι φαίνεται πως η τοξικότητα και οι παρενέργειες είναι αθροιστικές. Επομένως, το 1ο σημείο είναι: ”Μην κάνετε άλλα εμβόλια!” επειδή με κάθε εμβόλιο, οι κίνδυνοι γίνονται διαδοχικά μεγαλύτεροι για όλες τις σοβαρές επιπλοκές.

Το 2ο σημείο είναι να επαγρυπνούν υπό την έννοια ότι ορισμένες από αυτές τις επιπλοκές είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες.

Ο κόσμος ρωτάει σχετικά με την αποτοξίνωση, πως το βγάζεις από το σώμα.
Αυτή την στιγμή, δεν έχουμε καθόλου κλινικές μελέτες. Έχουμε ορισμένες ενδείξεις.

Μια ευνοϊκή ένδειξη είναι ένα γιαπωνέζικο συμπλήρωμα διατροφής, ονόματι νατοκινάση.

Αυτή διαλύει την πρωτεΐνη-ακίδα σε προκλινικές μελέτες. Αλλά χρειάζεται μελέτες σε ανθρώπους προκειμένου να προωθηθεί προς τις κατευθυντήριες οδηγίες. Είναι ένα ασφαλές, μη-συνταγογραφούμενο συμπλήρωμα.

Πολλοί από εσάς λέτε: ”Άκου. Δε μπορούμε να περιμένουμε (να ενταχθεί στις οδηγίες). Πρέπει να δράσουμε τώρα.” Αλλά τα κύρια σημεία είναι: 1) μείνετε μακριά από άλλα εμβόλια, 2) να έχετε τον νου σας κι έπειτα 3) κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να είστε υγιείς και επιτρέψτε στο σώμα να αποτοξινωθεί».

Ο Peter McCullough, σε παρέμβαση στην αρχή του έτους ξεκαθαρίζει ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί τον θάνατο!
Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά την άποψη αυτή την κατέθεσε προ τριών μηνών στην αμερικανική Γερουσία.

«Θα είμαι πολύ ξεκάθαρος επ’ αυτού. Και πρόσφατα μόλις κατέθεσα στην αμερικανική Γερουσία στις 7/12/2022.

Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο! Και σκοτώνει μεγάλους αριθμούς ατόμων. Πληροί όλα τα κριτήρια του αξιώματος αιτιότητας του Bradford Hill για ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί θάνατο!

Το δικό μας CDC απ’ τις 23 Δεκεμβρίου 2022 έχει πάνω από 16.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει εντός ολίγων ημερών από την λήψη του εμβολίου!».

 Σημειώνεται ότι τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για τον COVID-19  έδωσε τελικά στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ CDC το οποίο είναι και το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο αμερικανικός οργανισμός αν και αργοπορημένα δημοσίευσε μελέτη αναφορικά με το  σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS) το οποίο είναι ένα πρόγραμμα το οποίο συνδιαχειρίζονται το CDC και ο FDA. 

Η ανάλυση σήματος ασφαλείας VAERS του CDC που βασίζεται σε αναφορές από 14 Δεκεμβρίου 2020  έως και 29 Ιουλίου 2022 για τα εμβόλια mRNA COVID-19 δείχνει ανησυχητικά ευρήματα  ασφάλειας για θανάτους  και μια σειρά από εξαιρετικά ανησυχητικά θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά, ανοσοποιητικά επεισόδια  μεταξύ ενηλίκων στις ΗΠΑ, απόρροια της λήψης σκευασμάτων mRNA.

pronews.gr

Από το Blogger.