Δ.Βερβεσός για Νέα Φιλαδέλφεια: «Γιατί άφησαν στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους της ΕΛ.ΑΣ;»

Καταπέλτης ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ενάντια στην ανοχή που επιδεικνύεται προς τους υψηλά ιστάμενους υπεύθυνους για την Ελληνική Αστυνομία, μετά το μπάχαλο με την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται αφειδώς προς όλα τα ΜΜΕ, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινά έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες που υπάρχουν σε στελέχη της αστυνομίας για το φιάσκο, ενώ ολοένα και αυξάνοντα οι φωνές και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας, ότι υπεύθυνη είναι η ηγεσία του Σώματος.

Το γεγονός ότι οι Αρχές ήξεραν μέρες πριν το τι έρχεται στη χώρα μας και υπήρχαν επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις από σχεδόν… όλα τα Βαλκάνια, αλλά και την Interpol για τους νεοναζί εγκληματίες, είναι αδιαμφισβήτητο και  εκεί εστιάζεται η έρευνα των «αδιάφθορων» για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες.

Γιατί άφησαν στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους;

Ο κ.Βερβεσός μιλώντας στο Open, είπε πολύ χαρακτηριστικά ότι οι δικαστικές Αρχές έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τους υπευθύνους της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι αν είχαν κάνει τη δουλειά τους, δεν θα είχαμε θρηνήσει ένα νέο παλικάρι.

Επεσήμανε συγκεκριμένα:

«Και επίσημα οι ανακριτικές αρχές γιατί ο εισαγγελέας, γιατί οι δικαστικές αρχές της χώρας έχουν αφήσει στο απυρόβλητο τους εμπλεκόμενους δια παραλείψεως υπευθύνους της ελληνικής αστυνομίας, οι οποίοι είναι προφανές ότι αν είχαν κάνει αυτό που έπρεπε σύμφωνα με το νόμο και το καθήκον τους σήμερα δεν θα είχαμε θρηνήσει έναν νεκρό». 

pronews.gr

Από το Blogger.