Επικοινωνία - Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης

Ποιοι Είμαστε

Ο ιστοχώρος μας είναι προσβάσιμος μέσω του συνδέσμο www.infosports.gr και αποτελεί μια διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης αθλητικών και όχι μόνο γεγονότων.

Περιεχόμενο Ιστοχώρου

Οι επισκέπτες του ιστοχώρου είναι ελεύθεροι να προχωρήσουν στην λήψη οποιουδήποτε ψηφιακού περιεχομένου βρίσκεται αναρτημένο σε αυτό.  Ωστόσο δεν επιτρέπεται η καθαυτή αναπαραγωγή του εν λόγω υλικού χωρίς αντίστοιχη αναφορά στον ιστοχώρο μας ή στον υπερσύνδεσμο του άρθρου από το οποίο ελήφθησαν.

Συντακτική ομάδα

Άκης Καλογύρου, Ελίνα Ιωαννίδη, Γιώργος Καλόγηρος, Γιάννης Πρινάρης.

Δυναμικό Περιεχόμενο από Άλλους Ιστοχώρους

Τα άρθρα του ιστοχώρου μας μπορεί να περιέχουν ψηφιακό περιεχόμενο (π.χ. εικόνες, βίντεο, κείμενο, κτλ.) από άλλους ιστοχώρους τα οποία ενδέχεται να κάνουν χρήση υπηρεσιών συλλογής προσωπικών δεδομένων και καταγραφής κινήσεων των επισκεπτών τους. Όσον αφορά αυτού του είδους το περιεχόμενο και εφόσον επιθυμείτε την ενημέρωσή σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, θα πρέπει να ανατρέξετε στους όρους χρήσης και στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των αντίστοιχων ιστοχώρων.

Cookies

Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί και αποθηκεύει cookies στον browser σας προκειμένου να κάνουμε πιο ευχάριστη την περιήγησή σας.

Προσωπικά Δεδομένα

Δεν αποθηκεύουμε τυχόν προσωπικά σας δεδομένα στον διακομιστή του ιστοχώρου μας, ενώ δεν αποστέλλουμε καμία πληροφορία σχετικά με την περιήγησή σας σε υπηρεσίες τρίτων (third-party services). Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο τα σχόλια των επισκεπτών να  ελέγχονται από αυτοματοποιημένες υπηρεσίες ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον ιστοχώρο www.infosports.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο www.infosports.gr@gmail.com ή να κάνετε χρήση της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται διαθέσιμη μέσω του μενού μας.

Από το Blogger.