Φιλική νίκη (1-0) της ΑΕΚ Β' επί της Αγίας Παρασκευής

Η ΑΕΚ Β νίκησε 1-0 την Αγία Παρασκευή (ομάδα Γ’ Εθνικής) σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής.

Η ΑΕΚ Β ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε πολύ καλές ευκαιρίες (16′, 26′ Χριστόπουλος, 29′ Γαλανόπουλος, 33′ Γερολέμου) που όμως σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδοπουλου συνέχισε και στο δεύτερο μέρος να υπερέχει και να δημιουργεί ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ στο 74′ μετά από γύρισμα του Παναγιώτη Γεωργέα από τα αριστερά και άψογο πλασέ του Γιάννη Κορομηλά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στον σημερινό αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουστακόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Ραντόνια (80′ Σταμούλης) Χατζηκυριάκος (60’ Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Κορομηλάς) Μουστακόπουλος (80′ Δημητρίου) Γερολέμου (60′ Ρουκουνάκης) Ε. Χριστόπουλος (46′ Σκόνδρας – 53′ λόγω τραυματισμού Γεωργέας) Μάσα (80′ Πιτιλακος) Γκολφίνος (60’ Κοσίδης).
Από το Blogger.