Δημήτρης Χατζηχρήστος: «Έχασα 11 κιλά αλλά το παλεύω»

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, ιστορικός ηγέτης της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο επεισόδιο στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, με την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Opap Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηχρήστου

«Το παλεύω, προσπαθώ, αγωνίζομαι. Δεν είναι γρίπη για να περάσει. Ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που με αγαπάει και με στηρίζει. Θέλει τον χρόνο του και θέλει να έχεις γερό οργανισμό. Έχασα 11 κιλά, τον Σεπτέμβρη θα κάνω την έκτη χημειοθεραπεία μου.

Μέσα σε δύο τρεις μήνες αλλάζει η ζωή σου, έρχονται τα πάνω κάνω. Βλέπεις την ζωή με άλλο μάτι. Σε αυτή την αρρώστια το βαρόμετρο είναι η ψυχολογία. Όχι ρε π…, δεν θα με γ…. εσύ, θα σε γ… εγώ. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μου έχει συμπαρασταθεί».

Για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο (27/08) στην OPAP Arena: «Είναι λυπηρό αυτό που έγινε. Το θέμα είναι ότι ενώ υπήρχαν άνθρωποι που μπορούσαν να το σταματήσουν και να το προλάβουν, δεν τους απασχόλησε. Αφού βλέπει η ΠΑΕ ότι εδώ και δύο μήνες όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει, υπάρχει μία λαχτάρα από τον κόσμο, φύλαξέ το. Μην πατάνε το γρασίδι, μην λεηλατούν υλικό».
Από το Blogger.