Νέο φιλικό αύριο Σάββατο(27/8) για την Επισκοπή με τον Γιούχτα

Τον πέμπτο της φιλικό αγώνα (με ΟΦΗ 4-0, με Τυμπάκι 1-1, με Πόρο 0-4, με Γιούχτα (0-1) θα δώσει αύριο Σάββατο (27/8, 18.00) η ομάδα της Επισκοπής η οποία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε δύο Κυριακές, τον Γιούχτα. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Η σημερινή (Παρασκευή 26/8) προπόνηση ήταν πρωινή και ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου κ. Ντάριλ Γούιλαρντ είδε να γυμνάζεται και πάλι ο Άρμεν Χοβανισιάν (1.89μ.) ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς.
“Εκτός” έχει τεθεί ως γνωστό, ο τερματοφύλακας Γιάννης Ψαρράς που την Τρίτη (30/8) θα περάσει από το χειρουργείο (κάταγμα στο αριστερό μετακάρπιο) ενώ προπόνηση δεν έκαναν οι, Σήφης Τσιλεδάκης (αντιμετωπίζει μια υπερδιάταση στην αριστερή ποδοκνημική), ο Οργκίτο Μέτα (έχει υποστεί ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική) και ο Μ. Οικονομάκης (ενόχληση στο γόνατο).

Η προπόνηση είχε αρκετό δίτερμα σε μικρό και ανοικτό χώρο, δουλειά στη μετάβαση (κυρίως την επιθετική) και τελειώματα φάσεων.
Από το Blogger.