Η Βερόνα επανήλθε με νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Η Βερόνα έχει στο στόχαστρο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλος και προσπάθησε μα τον αποκτήσει με μια πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι Ιταλοί βέβαια δεν πτοήθηκαν και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» επανήλθαν με βελτιωμένη προσφορά, δίνοντας αυτή την φορά 3.7 εκ. ευρώ στους «πράσινους» μαζί με τα μπόνους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Απάντηση από τον Παναθηναϊκό για τον Αλεξανδρόπουλο περιμένει και η Βερόνα (3,7 εκατ. συν μπόνους η πρόταση)».

Φυσικά ο νεαρός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο, έχει κομβικό ρόλο στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και υπολογίζεται κανονικότατα από τον Σέρβο προπονητή, αποτελώντας μάλιστα ένα… κεφάλαιο και για το μέλλον.

Οι δύο ομάδες λοιπόν βρίσκονται μεν σε διαπραγματεύσεις, όμως οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους και τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή αλλά και τα τεράστια περιθώρια εξέλιξής του και την μεταπωλητική του αξία.

Οι εποχές του… ξεπουλήματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κι έτσι για να υπάρξει «deal» θα πρέπει το «Τριφύλλι» να ικανοποιηθεί οικονομικά σε απόλυτο βαθμό, πραγματοποιώντας μια από τις πιο ακριβές πωλήσεις της ιστορίας του!
Από το Blogger.