Στην Ρόμα κι επίσημα ο Καμαρά

Παίκτης της Ρόμα είναι κι επίσημα ο Μαντί Καμαρά, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αφρικανού μέσου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος άσος βρισκόταν από χθες (30/8) στη Ρώμη όπου πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του με τους «τζιαλορόσι».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η Ρόμα έδωσε στον Ολυμπιακό 1,5 εκατ. ευρώ σαν ενοίκιο ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία έχει οριστεί στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Αν ενεργοποιηθεί η οψιόν ο Καμαρά έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη νέα του ομάδα ενώ οι απολαβές του για φέτος θα είναι στα 1,2 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρόμα ο Καμαρά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, το να είμαι στη Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλ, αλλά είμαι εδώ για να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε διοργάνωση που παίζουμε. Θα είναι κάτι υπέροχο να ζήσεις την ατμόσφαιρα του Ολίμπικο και να δεις όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους». 

 

Από το Blogger.