Ξαναπροτάθηκε στην ΑΕΚ ο Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν!

Τον Ιούνιο η ΑΕΚ είχε ορισμένες επαφές με τον 29χρονο Νορβηγό επιθετικό Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν ο οποίος έμενε ελεύθερος από την τουρκική Μπασακσεχίρ. Παρόλαυτα σημαντική διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο 29χρονος επιθετικός αξίωνε συμβόλαιο με αποδοχές μεγαλύτερες του ενός εκατ. ευρώ… Από τότε όμως πέρασε αρκετός χρόνος και ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει αυτό που ψάχνει με τα συγκεκριμένα χρήματα. Έτσι, τις τελευταίες μέρες ο ποδοσφαιριστής επιχείρησε, μέσω του ατζέντη του Τζιμ Σολντμπάγκεν, να δει έαν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον εκ μέρους της Ένωσης, μιας και στην ΑΕΚ άλλαξαν σκεπτικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του σέντερ φορ που αναζητείται.

Αν και αρχικά αναζητούνταν ένας ψηλός σέντερ φορ περιοχής, εν τέλει αποφασίστηκε να «ψαχτούν» για έναν φορ «πασπαρτού» που μπορεί να αγωνιστεί παντού.

Ο Γκούλμπραντσεν είναι ένας επιθετικός «κυνηγός», ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε στην γραμμή κρούσης, είτε ως φουνταριστός (μοναδικός στην κορυφή, δεύτερος, “ψευτοεννιάρι”) είτε στα άκρα. Έχει, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που ψάχνει η ΑΕΚ.

Ο Νορβηγός έχει πανηγυρίσει τίτλους με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ, αλλά και της Μπασακσεχίρ ενώ γενικότερα συνολικά στην καριέρα του, ο 29χρονος διεθνής Νορβηγός έχει αγωνιστεί στις Λίλεστρομ, Μόλντε, Ζάλτσμπουργκ, Μπασακσεχίρ και Νιου Γκιορκ Ρεντ Μπουλς, μετρώντας 338 επίσημα ματς με 83 γκολ και 34 ασίστ.
Από το Blogger.