Κορμπεράν για το Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: «Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (25/08, 20:00) τον Απόλλωνα Λεμεσού για το δεύτερο παιχνίδι των play off του Europa League και ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα τόνισε ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, για την οποία υπογράμμισε ότι χρειάζεται χρόνο ακόμη για να φθάσει στο επίπεδο που θέλει εκείνος. Επίσης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει επιθετικά για να ψάξει το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

«Πραγματικά η ομάδα κάνει και έχει κάνει βήματα. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά νομίζω πως στα βήματα που γίνονται είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κάποιες αλλαγές, ναι θα γίνουν, κάποιοι άλλοι θα είναι ίδιοι. Το κριτήριο θα είναι οι 11 παίκτες να μπορούν να σταθούν από πλευράς αγωνιστικής και συναισθηματικής».
Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα και να παίζουν ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να το κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να επιτεθούμε, γιατί δημιουργώντας ευκαιρίες είσαι πιο κοντά στο γκολ, ενώ αμυντικά δεν θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας απειλήσει».
Από το Blogger.