Η μεγάλη και ''πικρή'' αλήθεια για το πολυμελές τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ είναι από τις ομάδες της Super League 1 που από τον Νοέμβριο του 2018 έχει 4μελές τμήμα σκάουτινγκ. Ωστόσο μέχρι σήμερα έχει ουσιαστικά αρνητικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με ομάδες που δεν έχουν τμήμα σκάουτινγκ, οι οποίες καταφέρνουν να βρίσκουν ποιοτικούς και ικανούς παίκτες.

Το παραπάνω έχει επιβεβαιωθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΟΦΗ δυστυχώς παρουσίαζει για άλλη μία αγωνιστική σεζόν ανεπάρκεια σε όλες τις γραμμές. Συγχρόνως αποδείχθηκε πολλές φορές ότι δεν είχε τις αναγκαίες λύσεις από τον πάγκο.

Το ερώτημα είναι πως γίνεται οι ομάδες της Super League 1 που δεν έχουν τμήμα σκάουτινγκ να βρίσκουν ποιοτικούς και ικανούς παίκτες και στον ΟΦΗ με πολυμελές τμήμα σκάουτινγκ, να μην μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και να έχουν ουσιαστικά πολύ περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα από τον Νοέμβριο του 2018;

Δεν είναι άσχετος με την πραγματικότητα ο δικαιολογημένος προβληματισμός που υπάρχει από τον κόσμο του ΟΦΗ, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε για άλλη μία μεταγραφική περίοδο να βρει και να προσθέσει στο δυναμικό της ικανούς ποδοσφαιριστές, να τον ανεβάσουν επίπεδο και να δημιουργήσουν έναν ‘’κορμό’’ από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι απέτυχε παταγωδώς έχοντας μαζί με την διοίκηση των ασπρόμαυρων όλη την ευθύνη για τις κακές επιλογές παικτών!

Γ.Π.

Από το Blogger.