Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να βελτιωθούμε!»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό, στάθηκε στον Αχιλλέα Πούγγουρα και μίλησε για τον τραυματισμό του Μάγκνουσον και την μεταγραφή του Μπερνάρντ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο τεχνικός των πρασίνων στην Συνέντευξη Τύπου:

Για τα κακά διαστήματα της ομάδας και που οφείλονται: «Υπήρχαν διαστήματα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Κάνοντας αρκετά λάθη δίναμε δικαίωμα στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για μας. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη. Όσο περνούσε ο χρόνος αρχίζαμε να χάνουμε και τις θέσεις μας. Και σε αυτό το σημείο δεν ήμασταν καλοί. Ο Ιωνικός ήταν αρκετά επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις. Είχαμε λίγο καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Ειδικά όταν παίζεις ένα ματς στην έδρα σου είναι λογικό να έχεις πίεση. Οι ομάδες δεν είναι στο μέγιστο της απόδοσης.

Έχουμε το ίδιο στυλ παιχνιδιού με πέρυσι, αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά φυσικά θα συμμετέχουν οι παίκτες που θα έρθουν. Σίγουρα θα χρειαστούν χρόνο οι παίκτες που θα έρθουν. Είναι κάτι απόλυτα λογικό. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια χρόνου και πρέπει να βελτιωθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρω τον Ιωνικό πολύ καλά και είναι μια καλή ομάδα. Εμείς με την δική μας την απόδοση δημιουργούσαμε θέματα μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν καλή διάθεση, αλλά πιστεύω ότι στην εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Για το πρόβλημα με τον Μάγκνουσον: «Ξέραμε ότι ο Μπαρτ είχε ένα πρόβλημα που δεν μπορούμε να τον υπολογίζουμε για 2-3 εβδομάδες. Τον Μάγκνουσον τον κάναμε αλλαγή για να τον προφυλάξουμε. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν έχει κάτι σοβαρό. Ο Πούγγουρας με τον Σάρλια δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και ανταποκρίθηκαν. Θα πω και για τον Πούγγουρα, που ήταν καλός και στα φιλικά, ήταν θετική η εμφάνιση του και σήμερα και αυτό με ικανοποιεί».

Για τον Μπερνάρ: «Ο Μπερνάρ θα μας δώσει ποιότητα μεσοεπιθετικά. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύουμε ότι επειδή έχει πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, θα μας βοηθήσει τόσο λόγω της εμπειρίας του όσο και λόγω της ποιότητας του».

Από το Blogger.