Οριστική συμφωνία ΑΕΚ-Μπορντό για Μισελέν!

Οριστικά στην Μπορντό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κλεμάν Μισελέν καθώς η ΑΕΚ ρύθμισε και τις τελικές λεπτομέρειες στη συμφωνία της με τους Γιρονδίνους. Ουσιαστικά το deal είχε κλείσει πριν από μερικές ημέρες, με τον Μισελέν να παίρνει την άδεια για να πετάξει για τη Γαλλία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στον δανεισμό του Μισελέν στην Μπορντό έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις πέτυχε να τοποθετήσει στη συμφωνία συγκεκριμένους όρους που αν εκπληρωθούν, τότε θα καθιστούν υποχρεωτική την άσκηση της οψιόν από τον γαλλικό σύλλογο.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Equipe είχε αναφέρει πως το ύψος της ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ και πως ο 25χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έχει υπογεγραμμένο τριετές συμβόλαιο με την Μπορντό, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ σε περίπτωση που η γαλλική ομάδα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη από την ΑΕΚ.

Ο Μισελέν θα ανακοινωθεί πλέον σύντομα από την Μπορντό. Ο Γάλλος μπακ είχε είχε αποκτηθεί από την ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι από τη Λανς με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές με την Ένωση.

Από το Blogger.