Εφτασε στα Χανιά ο Μπαξεβάνος και… ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες στην ομάδα των Χανίων για την έναρξη της νέας περιόδου. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αφίχθη το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά και… στρώνεται αμέσως στη δουλειά.

Η έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται ν’ ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, νωρίτερα ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη, καθώς βρίσκεται στα σκαριά συνέντευξη Τύπου που σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να παραθέσει. Εκεί ο κ. Ροκάκης αναμένεται να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, τόσο για ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και το τι θ’ ακολουθήσει από ‘δω και στο εξής.

Τώρα, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ότι ουσιαστικά οι μεταγραφές δείχνουν ιδιαίτερα προχωρημένες, σε σημείο να έχουν “κλείσει” οι περισσότερες!

Η διαδικασία των ανακοινώσεων θα περιλαμβάνει πάντως αρχικά το προπονητικό δίδυμο των Μπαξεβάνου και Μαναρώλη και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θ’ απαρτίσουν το ρόστερ των Χανίων για την επόμενη περίοδο.

 athlitiko.gr

Από το Blogger.