Αρόλντ Μουκουντί: «Με ήθελε άμεσα ο Αλμέιδα – Στόχος το πρωτάθλημα»

O Αρόλντ Μουκουντί μίλησε στη Γαλλία και στο στο «90 Football», για την απόφασή του να αφήσει τη Σεντ Ετιέν για να έρθει στην Ελλάδα. Τονίζοντας ότι η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να τον πάρει άμεσα στην ΑΕΚ ήταν ένα από τα “κλειδιά” για τη μετακόμισή του στα Σπάτα.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος παίκτης της Ένωσης, ανέφερε: «Έκανα προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν, πραγματοποιούσα κανονικά προπονήσεις. Επέστρεψα μετά από μια προπόνηση και ο ατζέντης μου, Τζον Ίνγκλις με πήρε τηλέφωνο και μου μετέφερε ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και ότι με ήθελαν να υπογράψω το συντομότερο δυνατόν. Το συζητήσαμε. Από την αρχή είχα πειστεί. Μου είπε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ με ήθελε όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί. Πολύ γρήγορα είπα στον εαυτό μου ότι είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός, ένας καλός σύλλογος και μια νέα πρόκληση».

«Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να παίξουμε στο Champions League. Αυτά τα δύο πράγματα θέλω να πετύχω σε αυτό το πολύ όμορφο κλαμπ. Από την αρχή ήξερα ότι για να έχω ελπίδες να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα έπρεπε να φύγω από τη Σεντ Ετιέν και να πάω σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται σε υψηλότερο επίπεδο».
Από το Blogger.