Τους (ξε)σταύρωσε o Bennett…

Τους Bennett, Μπαλτάκο πήγαν να τους σταυρώσουν, αλλά τελικά οι 2 πρώτοι τους ξεσταύρωσαν…

Και τώρα τι θα απογίνουμε χωρίς….βαρβάρους; Ρητορικό, Καβαφικό, μα αληθινό το ερώτημα.

Η πρώτη αγωνιστική από άποψη διαιτησίας ήταν ένα ΧΟΝΤΡΟ χαστουκάκι σε όσους ήθελαν την πανωλεθρία της ΕΠΟ. Όλα κύλησαν άψογα. Ακόμα και οι δύσκολες φάσεις διορθώθηκαν , όπως ακριβώς έπρεπε και στο χρονικό διάστημα που απαιτούταν, από το VAR και τους χειριστές του.

Ο Bennett πήρε άριστα την 1η αγωνιστική

Στο Βόλος- Τρίπολη ο Ζαμπαλάς ακύρωσε το (ανθρώπινο) λάθος του βοηθού Μπουξμπάουμ και σε συνεννόηση με τον διαιτητή Περράκη μέτρησε ορθά το κανονικό γκολ του Μπενίτο για το 0-1.

Στο Λαμία- ΑΕΚ ο Κουτσιαύτης μέσω VAR έδειξε στο 0-0 την άσπρη βούλα στο ματς μέσα στην Λαμία με την ομώνυμη ομάδα. Στο ΠΑΟ- Ιωνικός ο Σιδηρόπουλος δεν…μάσησε από ελεύθερες πτώσεις παικτών και το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟ νίκησε ήταν εμφανές.

Αν , λοιπόν, και όλη η λίγκα «χοροσταντούντος» Μαρινάκη (εκτός από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλο) τα έβαλαν με την ΕΠΟ για την πιο οικονομική επιλογή του Bennett, ξεκίνησε η σιωπή των….αμνών.

Γρήγορα αντανακλαστικά, ακυρωθέν γκολ (σωστά) τους ΠΑΣ Γιάννινα για οριακό οφ σαϊντ στο Καραϊσκάκης, καμία ανακοίνωση διαμαρτυρίας, κανένα παρατράγουδο.

Η 1η αγωνιστική κύλησε νεράκι, κι αν ο Βόλος απέλυσε τον προπονητή, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο και όχι της διαιτησίας.

Εξάλλου το έχουμε πει.

Ο Bennett κι ο Μπαλτάκος το ΕΧΟΥΝ. Πήγαν να τους σταυρώσουν, αλλά τα αποτελέσματα τους ξεσταύρωσαν. Έτσι κι αλλιώς οι διαιτητές επιλογές του Κλάντεμπεργκ είναι. Απλά , πλέον, δεν δέχονται ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ διαιτητών στην ΕΠΟ. Γι΄ αυτό είπε ο πρόεδρός της, όσα ΕΠΡΕΠΕ να πει στους διαιτητές.
Το μήνυμα πέρασε. Τα ΧΟΝΤΡΑ λάθη ΤΕΛΟΣ.

referees.gr

Από το Blogger.