Ισόπαλες 1-1 αναδείχθησαν Κ19 του ΟΦΗ και της Λαμίας

Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν η Κ19 του ΟΦΗ και της Λαμίας, σε αναμέτρηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K19.

Η ομάδα του ΟΦΗ έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 33ο λεπτό Ο Γανόπουλος μπήκε στην περιοχή και σούταρε, με τον Τρόπουλο να διώχνει την μπάλα και στην επαναφορά τον Fallatah να επιχειρεί νέο σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44’ με τον Δρόσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακατουνάκη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πιστικός έκανε το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, με το 0-1 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Στο 74’ ο Φανουράκης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Τρόπουλο για το 1-1, ενώ μόλις δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος έφτασε κοντά στο 2-0, όμως είδε την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Εκτός εστίας κατέληξαν οι προσπάθειες του Ζαχαριουδακη στο 80′ και στο 85′, ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Σαλούστρος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Σαλούστρος, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα (75’ Γεωργαλής), Πιστικός, Γανόπουλος (75’ Μακράκης), Ζαχαριουδάκης, Fallatah (85’ Σαντοριναίος), Καρανδινός, Φανουράκης.

Από το Blogger.