Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός - 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός, κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Superleague. 

 Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο στο Αγρίνιο (0-0) με τον Ολυμπιακό όμως να έχει τον πρώτο λόγο. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να έχουν μόλις πέντε τελικές

Στο 3’ σκαφτό σουτ του Κολοβού έφυγε άουτ. Στο 11’ μακρινό σουτ του Χουάνγκ, άστοχο.

Στο 18’ σουτ του Μόρσεϊ, άουτ.

Στο 24’ εκτέλεση φάουλ του Χάμες, κεφαλιά του Παπασταθόπουλου μπλοκάρει ο Στεργιάκης. Στο 30’ σουτ του Χάμες, άουτ.

Στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χάμες, ο Παπασταθόπουλος πήρε την κεφαλιά, άουτ.

Στο 43’ μετά από γέμισμα του Χουάνγκ, ο Μπιέλ βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι όμως αιφνιδιάζεται και το σουτ που κάνει στέλνει την μπάλα παράλληλα με την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Μπακαμπού δεν μπόρεσε να κάνει σουτ, η μπάλα έφτασε στα δεξιά εκεί όπου περίμενε ο Μπιέλ και με ένα εκπληκτικό πλασέ με το αριστερό έστειλε την μπάλα εκεί όπου δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Στεργιάκης για το 0-1.

Στο 71’ ο Παπασταθόπουλος αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού με τον Σαμασέκου να παίρνει την θέση του και τον Εμβιλά να γυρίζει σε θέση στόπερ. Στο 79’ σουτ του Μπιέλ, άουτ.

Στο 82’ ο Βαλμπουενά καθάρισε το ματς όταν με προσωπική του ενέργεια αφού τρίπλαρε έκανε το πλασέ πετυχαίνοντας το 0-2 για τον Ολυμπιακό.

Στο 94′ σουτ του Ελ Αραμπί, κόντρα και κόρνερ. Στο 96′ σουτ του Γκάρι, άουτ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (67’ Ντουάρτε), Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (83’ Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας (67’ Λιάβας), Σενγκέλια (83’ Χατζηθεοδωρίδης), Κολοβός, Μόρσεϊ (76’ ΄Πέδρο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (71’ Σαμασέκου λ.τρ.), Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (88’ Φορτούνης), Μασούρας (71’ Βαλμπουενά), Χάμες (88’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (53’ Ελ Αραμπί).

Από το Blogger.