Τσιριμπής: Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των πληρωμών, όμως υπάρχει ένα «αγκάθι» για οφειλές από το 2004!

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται σε οικονομική διαμάχη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αποστολάκη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού το μακρινό 2004.
 

Ο τεχνικός διευθυντή της ομάδας του Ηροδότου Παναγιώτης Τσιριμπής για το συγκεκριμένο θέμα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η νέα διοίκηση του Ηροδότου προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα ψηλά, διευθετεί όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που υπήρχαν προς παίκτες, προπονητές αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο υπήρχε οφειλή.

Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των πληρωμών, όμως υπάρχει ένα «αγκάθι» και αυτό αφορά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αποστολάκη, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα μας το μακρινό 2004.

Διεκδίκησε περίπου 5.000€ τα οποία του οφείλονται όμως τώρα ζητάει 23.000€, πόσο που προκύπτει από 100€ για κάθε ημέρα που δεν του καταλαμβανόταν το ποσό.

Από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας θα πληρώσουμε όλους τους άλλους εκτός από τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος αρνήθηκε να του καταβάλλουμε το ποσό των 5.000€ και θα είναι ο μόνος υπεύθυνος σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών.
Υ.Γ. Ζητούμε την παρέμβαση εισαγγελέα για το ιδιωτικό συμφωνητικό που επιβάλλει 100€ τόκων την ημέρα.»

Από το Blogger.