4 γκολ στο Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα αλλά (Χ)ωρίς νικητή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο ημίχρονο από τον Ιωνικό, κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2) και να φύγει με έναν ανέλπιστο βαθμό από τη Νίκαια!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 6 βαθμούς και την 11η θέση, συνεχίζοντας τη μάχη για κάτι καλύτερο, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 3 πόντους και ψάχνουν απεγνωσμένα αντίδραση! 

Χρειάστηκαν να περάσουν 21’ στο ματς για να έρθει η πρώτη ευκαιρία ήταν… κάτι παραπάνω από καλή. Ο Λοβέρα έκανε μια εκπληκτική ενέργεια, πάσαρε στον Άοσμαν, με τον Σύριο να φεύγει στην αντεπίθεση, όμως το σουτ που επιχείρησε ακριβώς έξω από την περιοχή, για λίγο δεν βρήκε στόχο. Στο 26’ όμως, ο Λοβέρα μετά από πανέξυπνη εκτέλεση κόρνερ, έπιασε ένα απίθανο σουτ βολέ εκτός περιοχής και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0)!

Χωρίς να έχει περάσει αρκετή ώρα, ο Εραμούσπε έκανε ένα σκληρό φάουλ ακριβώς έξω από την περιοχή του Αθανασίου, με τον Ιωνικό να έχει ευκαιρία. Ο Άοσμαν έστησε τη μπάλα και με έναν κεραυνό την προσγείωσε στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 2-0 στο 31’! Μάλιστα, στο 36’ οι Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο να μειώσουν, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χουτεσιώτης έχασε την μπάλα από τα χέρια του, με τον Εραμούσπε να τη στέλνει στο οριζόντιο!

Στο 52′ ο Φατινγκά πέρασε τέσσερις παίκτες έφτασε μπροστά στον Αθανασίου, πάσαρε στον Άοσμαν αλλά αυτός την έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα! Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 55′, ο Βαλεριάνος έκανε πεντακάθαρο χέρι και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Εραμούσπε μείωσε σε 2-1! Στο 59′ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για νέο πέναλτι-χέρι, όμως ο Τζήλος δεν ασχολήθηκε με τη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 82′ ο Βαλεριάνος έβαλε την προβολή και βρήκε τον Μπάλαν μέσα στην περιοχή, ο Τζήλος δεν το είδε, όμως το VAR τον κάλεσε και έτσι έδωσε πέναλτι! Ο Εραμούσπε ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, νίκησε και πάλι τον Χουτεσιώτη και ισοφάρισε σε 2-2! Στο 89′ μετά από μια σέντρα σουτ του Ροσέρο, τελευταία στιγμή έδιωξε ο Χουτεσιώτης πριν σκοράρει ο Μορέιρα!

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Κάνιας, Φαντιγκά, Λοβέρα (86’ Μεντόσα), Άοσμαν (80’ Μάσας), Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θ. Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Τζίμας), Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Μορέιρα), Μπαλάν.

Από το Blogger.