«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να μπει ως αλλαγή» – Έως και 900.000 ευρώ το πρόστιμο


Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο, τέθηκε εκτός αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Τσέλσι και όπως αποκάλυψε ο Τεν Χαγκ τιμωρήθηκε όχι μόνο γιατί έφυγε πιο νωρίς από το παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά γιατί αρνήθηκε να γίνει αλλαγή!

Ο Τεν Χανγκ είπε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγνόησε την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες στην αρχή της σεζόν κι έτσι έπρεπε να τιμωρηθεί και για να δοθεί το παράδειγμα και στους υπόλοιπους παίκτες για το τι θα συνέβαινε, αν επεδείκνυαν μία ανάλογη συμπεριφορά.

«Η συζήτηση που είχαμε θα μείνει μεταξύ εμένα και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παραμένει ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όπως αναγράφεται και στην δήλωση. Αυτό που έγινε με τον Κριστιάνο είναι και για όλους τους άλλους. Έδωσα μία προειδοποίηση για όλους όσους στην αρχή της σεζόν και την επόμενη φορά έπρεπε να υπάρχουν συνέπειες. Αλλιώς όταν ζουν μαζί, όταν παίζουν μαζί, και το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, πρέπει να ικανοποιούν κάποια στάνταρ. Κι εγώ πρέπει να το ελέγξω αυτό. 

Καταλαβαίνω πως υπάρχουν ερωτήσεις γι’ αυτό, όμως την ίδια στιγμή έχουμε κι ένα εκτός έδρας ματς με την Τσέλσι. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι να παίξουμε κι έτσι η προσοχή μου είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, η προσοχή του σταφ μου είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, το ίδιο και συγκέντρωση των παικτών. Πρέπει να το κερδίσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι χρειάζεται για να επικεντρωθούμε εκεί και να το κερδίσουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός ενώ σε ερώτηση για το εάν αρνήθηκε να μπει στο γήπεδο είπε: «Ναι».

Από το Blogger.