Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον Νίκο Νιόπλια


Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε σήμερα Παρασκευή (21/10) συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου, μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από την Κηφισιά (1-0) στην Καισαριανή και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Επίσης ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Γιάννη Γράμμο (ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 2021), με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα (στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ από τον Ιούνιο του 2019) και με τον γυμναστή κ. Γιάννη Κεσόγλου (επέστρεψε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο).

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Νίκο Νιόπλια!

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ζωντανή ιστορία της ομάδας μας, αφού πρόκειται για τον ρέκορντμαν συμμετοχών και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών του ΟΦΗ.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε ως συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ τον Μάρτιο του 2021 ανέλαβε για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία.

Νίκο Νιόπλια, έχεις σημαδέψει την πορεία του ΟΦΗ, γι’ αυτό και το όνομά σου θα είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας. Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για όσα έχεις προσφέρει στον ΟΦΗ!».

Η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με Γράμμο, Λάππα και Κεσόγλου αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του κ. Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, κ. Γιάννη Γράμμο (ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 2021), με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα (στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ από τον Ιούνιο του 2019) και με τον γυμναστή κ. Γιάννη Κεσόγλου (επέστρεψε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο).

Τους ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!
 

Από το Blogger.