Μπορέλι: «Όνειρο μου να προπονήσω τον Παναθηναϊκό»!

Ο Χουάν Μπορέλι παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας τόσο για τη φιλοδοξία του να γίνει κάποια στιγμή προπονητής του «τριφυλλιού» όσο και για την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί το «τριφύλλι» φέτος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Έχω στην καρδιά μου τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, μου λείπουν πολύ. Στην Ελλάδα όλοι μου φέρθηκαν καταπληκτικά. Μου πρόσφεραν τα πάντα, ένιωσα πολύ άνετα. Μου λείπουν τα πάντα από την Ελλάδα».

Ο Μπορέλι 26 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους πρωτοπόρους Super League δεν μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο του λάθος.

«Έκανα λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό για την Οβιέδο. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Το κατάλαβα γρήγορα, αλλά ήδη είχα υπογράψει. Ήταν η χειρότερη μέρα μου όταν πετούσα μακριά από την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω για να διορθώσω αυτό το λάθος μου».

Ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι θυμήθηκε την πρώτη εκτός έδρας νίκη ελληνικής ομάδας στο Champions League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το θυμάμαι πολύ έντονα. Ήταν κόντρα στην Πόρτο στο ‘Ντας Άντας’. Η Πόρτο είχε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν ομάδα με καρδιά που δεν τα παρατούσε ποτέ. Τολμούσαμε και παλεύαμε υπό αντίξοες συνθήκες. Ότι κι αν συνέβαινε πάντα τα δίναμε όλα. Είχαμε ομάδα και χαρακτήρα και καταφέραμε με την γκολάρα του Δημήτρη να πάρουμε την νίκη μέσα στην Πορτογαλία. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά μπορέσαμε και ‘παγώσαμε’ το ματς παρότι παίζαμε με δέκα παίκτες».

Ο τεχνικός της Β΄ ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ παρακολουθεί τα νέα όχι μόνο του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, αλλά και της ΑΕΚ ελέω Ματίας Αλμέιδα…

«Παρακολουθώ ασφαλώς τα νέα του Παναθηναϊκού και είμαι χαρούμενος που βρίσκεται στην κορυφή αήττητος. Βγάζει σοβαρότητα ως ομάδα και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος όμως και για τον φίλο μου τον Ματίας Αλμέιδα που τα πηγαίνει πολύ καλά στην ΑΕΚ. Παρακολουθώ και τις δύο ομάδες. Θέλω και ο Ματίας να τα καταφέρει στην Ελλάδα, αφού εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος».

Ο Μπορέλι δεν έχει πάψει να ελπίζει ούτε στιγμή πως μια μέρα θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ως προπονητής. Είναι το μεγάλο όνειρο του!

«Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο. Να επιστρέψω μια μέρα στον Παναθηναϊκό και να δουλέψω ως προπονητής του. Το θέλω πολύ, μακάρι να συμβεί γιατί αγαπώ πολύ τον Παναθηναϊκό».

Ο «Χότα-Χότα» αναφέρθηκε και στους δύο συμπατριώτες του στο «τριφύλλι». Τους Σεμπαστιάν Παλάσιος και Φακούντο Σάντσες.

«Το ξέρω ότι και οι δύο παίζουν στον Παναθηναϊκό και διακρίνονται. Ο Φακούντο είναι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανασταλτικά είναι εξαιρετικός και δεν αφήνει καμία φάση. Είναι ο παίκτης που χρειάζεται κάθε προπονητής στην ομάδα του. Ο Παλάσιος επίσης είναι μια καλή προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, αφού ξέρει μπάλα και είναι παθιασμένος. Θεωρώ πως οι δύο μπορούν να προσφέρουν και να αποδειχθούν ως παίκτες κλειδιά στην πορεία του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα. Εύχομαι να τα καταφέρουν».

Από το Blogger.