«Περιπολία» χούλιγκαν στην Κυψέλη – Ρώτησαν «τι ομάδα είστε;» και επιτέθηκαν

Έρευνα για περιστατικό οπαδικής βίας στην περιοχή της Κυψέλης έχει ανοίξει από την Ελληνική Αστυνομία, που αναζητά έξι άτομα για επίθεση σε βάρος παρέας νεαρών.

Αναλυτικότερα, τρεις νεαροί, ανάμεσά τους ένας ανήλικος (ηλικίας 17 ετών), έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο της Κυψέλης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έξι άτομα που επέβαιναν σε τρεις μοτοσικλέτες τους προσέγγισαν, τους έκλεισαν τον δρόμο και τους ρώτησαν «τι ομάδα είστε;», αρχίζοντας χωρίς δεύτερη σκέψη να τους χτυπάνε στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στις μοτοσικλέτες τους και διέφυγαν από το σημείο, ενώ ένα από τα θύματα της επίθεσης χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό οπαδικής βίας, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Τ.Α. Κυψέλης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκτίμηση, είχαν βγει «περιπολία» στους δρόμους της Αθήνας ψάχνοντας οπαδούς του Παναθηναϊκού, με σκοπό να εξαπολύσουν άγρια επίθεση σε βάρος τους.

Πηγή: Newsbomb.gr

Από το Blogger.