Οπαδοί του ΟΦΗ περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο και ζήτησαν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο

Οι οπαδοί του ΟΦΗ εξέφρασαν στην αποστολή της ομάδας τα παράπονά τους για την φετινή πορεία των «μελανόλευκων» και όχι μόνο για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι οπαδοί των ασπρόμαυρων ανέφεραν προς όλους: “Τι κάνατε όλο το καλοκαίρι και η ομάδα έχει αυτά τα χάλια; Στερούμαστε τα χρήματα μας για να πληρώνουμε εισιτήριο και να είμαστε δίπλα στην ομάδα και εσείς είστε απόντες. Είναι ντροπή και ξεφτίλα ότι έχει γίνει κατά την διάρκεια της χρονιάς”.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Κώστας Γιαννούλης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: “Εμείς φταίμε και κανείς άλλος, δεν φτάνει πάλι να λέμε συγνώμη. Πάλι συγνώμη θα σας ζητάμε; Στο τέλος θα χάσει και αυτό την σημασία του” ακούστηκε να λέει ο αρχηγός του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε “Έχετε δίκιο σε όλα. Σας είπε κανείς ότι κάνατε λάθος που είστε εδώ πέρα; Έχετε δίκιο να εκφράζετε την δυσαρέσκεια σας. Καλά κάνατε και ήρθατε, δείχνετε την αγάπη σας για τον ΟΦΗ με το να είστε εδώ πέρα” είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ η στάση του οποίου λειτούργησε “πυροσβεστικά” και στην συνέχεια ζήτησε συμπαράσταση ενόψει του αγώνα με την Λαμία: “Αυτήν την στιγμή προέχει το παιχνίδι της Δευτέρας. Είμαστε όλοι μαζί σας και την Δευτέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συμφωνώ πως έχουν γίνει λάθη αλλά δεν είναι ο χώρος για να τα συζητήσουμε εδώ πέρα. Όλα θα φτιάξουν, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν μόνο για το καλό του ΟΦΗ και τίποτα άλλο”.

Από το Blogger.