Μπερνάρ: «Να είστε σίγουροι πως έχω να δώσω περισσότερα»

Για τις 10 νίκες στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μίλησε μεταξύ άλλων στη «Live sport» ο Μπερνάρ. Ακόμη, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ατομική του απόδοση, η οποία όπως ανέφερε, με την πάροδο του χρόνου μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα αυτά που καταφέρνουμε. Να βλέπουμε και το παρόν, πάμε καλά μέχρι τώρα. Αυτό δείχνει ότι κάνουμε σκληρή δουλειά στη διάρκεια της εβδομάδας», ανέφερε αρχικά στην Livesport ο Βραζιλιάνος, προτού προσθέσει:

«Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της. Πρέπει να μάθω την φιλοσοφία του προπονητή, να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Με έχουν βοηθήσει όλοι για να έχω το μικρότερο δυνατό διάστημα προσαρμογής και σιγά σιγά δείχνω τις ικανότητές μου. Πρέπει να αποδείξω γιατί βρίσκομαι εδώ, γιατί με επέλεξε η ομάδα και θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη όλων.

  Είμαι πολύ πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους και να πετύχω. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι, να παίζω πιο αποτελεσματικά και να ανεβάζω το επίπεδό μου. Τόσο με την Έβερτον, όσο και με την Σαχτάρ, μετά από λίγο καιρό άρχισα να παίζω πολύ καλύτερα. Να είστε σίγουροι ότι έχω να δώσω περισσότερα στον Παναθηναϊκο».

Σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι. Ξέρουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού και τον σεβόμαστε. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε την συμπαράσταση των οπαδών μας, δεν θα έχουμε έχουμε εύκολο έργο, όμως πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κερδίσουμε».

Από το Blogger.