Οπαδοί της Αργεντινής στους αντιπάλους του Λιονέλ Μέσι: «Όποιος τον τραυματίσει θα κινδυνεύσει»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται πλέον προ των πυλών και ήδη ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε mood Κατάρ.

Μήνυμα – προειδοποίηση για τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν απέναντι στον Λιονέλ Μέσι μέχρι και την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έστειλαν οι οπαδοί της Αργεντινής!

Τα φαβορί υπάρχουν φυσικά. Φέτος ωστόσο φαίνεται πως οι ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Γη της Επαγγελίας είναι πολλές. Περισσότερες από όσες υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Μέσα σε αυτά, φυσικά και η Αργεντινή. Ο Λιονέλ Σκαλόνι έχει μεταμορφώσει την Αλμπισελέστε, η οποία μπορεί να βλέπει ρεαλιστικά φέτος την κούπα. Για να γίνει αυτό ωστόσο, θα πρέπει να έχει σίγουρα και τον Λιονέλ Μέσι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τρελαίνει κάθε στατιστική κατηγορία, μετρώντας 15 γκολ και 12 ασίστ σε 18 ματς με την Αργεντινή και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για αυτό και οι οπαδοί της Αργεντινής έστειλαν μήνυμα – προειδοποίηση σε κάθε ποδοσφαιριστή που θα αντιμετωπίσει την pulga, μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί της Αλμπισελέστε απειλούν ανοιχτά και αναφέρουν ότι όποιος τραυματίσει τον Μέσι θα μπει αυτομάτως σε κίνδυνο για το υπόλοιπο της ζωής του!

«Απομένουν τρία παιχνίδια για τον Μέσι μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής τον τραυματίσει, πείτε του ότι η ζωή του θα βρίσκεται σε κίνδυνο. Όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Μέσι προσεκτικά.

Δεν έχουμε κατακτήσει το Μουντιάλ εδώ και 37 χρόνια και μόνο ο Μέσι μπορεί να τα καταφέρει. Δεν είναι προειδοποίηση, είναι απειλή», αναφέρουν οι οπαδοί της Αργεντινής. 


Από το Blogger.