Μαρία Σάκκαρη: « Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος δεν έχει δει την καλή Μαρία. Ίσως τώρα είμαι ξανά ο εαυτός μου»


Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα, πήρε την πρόκριση στους τελικούς της WTA, με την ίδια να δηλώνει ότι βρίσκει και πάλι τον εαυτό της.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν θα έλεγα ότι τενιστικά είναι η καλύτερη βερσιόν μου», ανέφερε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Ίσως πνευματικά, από άποψη μαχητικού πνεύματος είμαι πολύ καλή αυτές τις τέσσερις-πέντε μέρες. Νομίζω ότι αυτή είμαι πραγματικά. Τον τελευταίο καιρό ο κόσμος δεν έχει δει την καλή Μαρία. Ίσως τώρα είμαι ξανά ο εαυτός μου».

Στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στην παρουσία της στο Indian Wells και το… μάθημα που πήρε από αυτή τη συμμετοχή της.

«Δεν έχω αφήσει να βγουν όλα τα συναισθήματά μου. Αυτό είναι το μάθημα που πήρα. Στο Indian Wells ένιωσα άδεια, ότι δεν είχα να δώσω τίποτα στον τελικό. Τώρα συγκρατούμαι, προσπαθώ να απολαύσω όλο το τουρνουά. Υπάρχουν πολλά πράγματα να απολαύσεις. Ήταν μια περίεργη σεζόν. Τελειώνοντας με αυτόν τον τρόπο, είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Η ομάδα είναι περήφανη, η οικογένειά μου, όλοι οι άνθρωποι γύρω μου».

Όσο για την δεύτερη παρουσία της σε WTA Finals, η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε: «Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να το κάνεις δύο σερί φορές παρά μία. Γι’ αυτός είναι ο βασικός λόγος που είμαι περήφανη. Όσο άσχημη και αν ήταν η χρονιά μου μετά το Indian Wells, έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να τελειώσω τη σεζόν δυνατά.

Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου, να καταφέρνω να πάω στο Φορτ Γουόρθ. Ανυπομονώ για αυτές τις δύο εβδομάδες εκεί.

«Έμαθα πολλά αυτή τη σεζόν. Να μη βάζω τόση πίεση στον εαυτό μου, να είμαι πιο “ευγενική” όταν έπρεπε να το κάνω. Νομίζω ότι δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να δει διαφορετικά τα πράγματα τη νέα σεζόν, διότι δεν θα τρελαθώ από τις αρχές Ιανουαρίου. Θα δώσω στον εαυτό μου χώρο να αναπνεύσει. Θα μπορώ να έχω και κακές στιγμές, θα είμαι εντάξει με αυτό».

Από το Blogger.