Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Πρέπει να κάνετε νέα αρχή»


Στο ΒΑΚ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) ο Νίκος Νιόπλιας και μαζί με τους Γιάννη Γράμμο, Βαγγέλη Λάππα και Γιάννη Κεσόγλου αποχαιρέτησαν τους παίκτες αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε πρώτος τον λόγο και ζήτησε από όλους να κερδίσουν τη Δευτέρα (24/10) τη Λαμία στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί και παράλληλα ευχήθηκε τα καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο.

«Είναι δύσκολη στιγμή. Θέλω να σας πω ότι είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Εχουμε καλή ομάδα. Πρέπει τη Δευτέρα να κάνετε νέα αρχή. Πολλές φορές δε χρειάζεται να παίξεις καλά για να νικήσεις. Πρέπει απλώς να πάρεις τη νίκη. Μακάρι στο τέλος του αγώνα να σας δω να είστε χαρούμενοι. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Μην ξεχνάτε ότι το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή μας. Πρώτα είναι η οικογένεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσει των υπολοίπων, ενώ εκ μέρους των παικτών μίλησε ο «κάπτεν» Κώστας Γιαννούλης, όπου και τους ευχαρίστησε για όλα όσα έκαναν για τους ποδοσφαιριστές.

Μαζί τους ήταν και ο αντιπρόεδρος του club Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος στάθηκε στην προσφορά του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας. «Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Νίκος αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας του ΟΦΗ και έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων μας. Δύο φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να υπηρετήσει την ομάδα από αυτό το πόστο, σε δύσκολες περιόδους και το έκανε επιτυχημένα. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι για να επιστρέψει η ομάδα μας στις επιτυχίες".
 

Από το Blogger.