Ο Γιάννης Kασκαμπανιώτης υπεύθυνος προπονητής φυσικής κατάστασης της Επισκοπής

Η Επισκοπή ανακοίνωσε τον Γιάννη Kασκαμπανιώτη ο οποίος έχει αναλάβει ήδη το πόστο του υπεύθυνου προπονητή της φυσικής κατάστασης της ομάδας του Ρεθύμνου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γιάννης Kασκαμπανιώτης είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται δίπλα στον Σάκη Παπαβασιλείου και φυσικά στον πάγκο της ομάδας μας ως προπονητής φυσικής κατάστασης.
“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει τον Γιάννη Kασκαμπανιώτη ο οποίος έχει αναλάβει ήδη το πόστο του υπεύθυνου προπονητή της φυσικής κατάστασης στην Επισκοπής μας. Μετρ της αφοσίωσης στη δουλειά και της αγωνιστικής πειθαρχίας, ο Καβαλιώτης τεχνικός έρχεται για να δώσει τα δικά του φώτα στην ομάδα μας στο συγκεκριμένο σκέλος.
Ο κ. Κασκαμπανιώτης είναι 52 χρονών και έχει κλείσει πάνω από μία 30ετία στα γήπεδα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ  και κάτοχος διπλώματος UEFA B’, γνώστης της αγγλικής και της σερβικής γλώσσας και στο ποδόσφαιρο βρίσκεται τουλάχιστον επαγγελματικά, 22 χρόνια.
Για 13 χρόνια (2000-2013) ήταν στον Νέστο Χρυσούπολης. Το 2013-14 ανέλαβε την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καβάλας και αμέσως μετά επέστρεψε στον Νέστο Χρυσούπολης για άλλα τρία χρόνια (2014-2017).
Τη διετία 2018-20 πήγε στον Πιερικό και πέρυσι (2021-22) ήταν και πάλι με τον Σ. Παπαβασιλείου στην Κοζάνη.

Από το Blogger.