19 επιθετικά ριμπάουντ στο ΟΑΚΑ, 19 και στο ΣΕΦ για τον Κολοσσό

Ο Κολοσσός βρήκε πολλές δεύτερες ευκαιρίες στο χθεσινό παιχνίδι το οποίο τελείωσε με 19 επιθετικά ριμπάουντ. Με αυτά ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση της Basket League αφού τόσα είχε και κόντρα στον Παναθηναϊκό ενώ στην ίδια έφτασε και το Περιστέρι στο ματς της 5ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Μανόλης Χατζηδάκης ήταν ο κορυφαίος ριμπάουντερ του αγώνα. Είχε οχτώ ριμπάουντ που αποτελούν και νέο ρεκόρ καριέρας στην Basket League αφού η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των πέντε που είχε στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι.

Ο 22χρονος σέντερ σημείωσε την κορυφαία επίδοση ριμπάουντ μεταξύ των παικτών του Κολοσσού που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος. Έξι ριμπάουντ, μένοντας χωρίς λάθος, είχε ο Λίνος Χρυσικόπουλος στον αγώνα με τον Προμηθέα. Παράλληλα ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη, σχετική επίδοση μεταξύ των Ελλήνων παικτών της Basket League αφού την ίδια είχε ο Χρήστος Σαλούστρος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (8ρ, 0λ.) ενώ το ρεκόρ έχει ο Γιώργος Παπαγιάννης από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Ρόδου (9ρ, 0λ.).

*Ο Γιανίκ Μορέιρα μέσα από την 68η εμφάνιση του έφτασε τα 400 ριμπάουντ στην Basket League (5,88 μέσος όρος).

*Ο Τι Τζέι Σταρκς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κολοσσού H Hotels στο παιχνίδι του ΣΕΦ, σημειώνοντας 21 πόντους. Ισοφάρισε ωστόσο τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση άστοχων διπόντων αφού είχε εννιά (6/15) όσα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (3/12) στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Κολοσσό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Ο Σάβιον Φλαγκ έχει το σχετικό, αρνητικό ρεκόρ με τα 10 άστοχα δίποντα που είχε στο ματς της 1ης αγωνιστικής του Λαυρίου με τον Προμηθέα (8/18).

*Ο Δημήτρης Κατσίβελης σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη, αρνητική επίδοση +/- «γράφοντας» -30. Μεγαλύτερη είχε μόνο ο Ραϊσόν Σίμονς (-31) στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Ολυμπιακού.

Από το Blogger.