ΑΕΚ: Ο Στίβεν Τσούμπερ μένει εκτός Μουντιάλ 2022 και μπαίνει στο χειρουργείο

Με ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, ο Στίβεν Τσούμπερ ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα χάσει το Μουντιάλ 2022. Ο Τσούμπερ (έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ) θα υποβληθεί σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της διακοπής και θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στο μήνυμά του ο Τσούμπερ αναφέρει:

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από το Blogger.